Ένα λάθος που επαναλαμβάνεται περισσότερο από μία φορά είναι μια απόφαση. Πάουλο Κοέλο, 1947-, Βραζιλιάνος συγγραφέας

Στ. Ράλλης: Ελλάδα και Αίγυπτος μοιράζονται το ίδιο έντονο ενδιαφέρον για την ανάπτυξη της ψηφιακής γεωργίας

26 Νοεμβρίου, 2018


Την πεποίθησή του ότι θα συνεχιστούν και θα αναπτυχθούν έτι περαιτέρω οι σχέσεις Ελλάδας-Αιγύπτου στον τομέα των νέων τεχνολογιών, εξέφρασε ο γγ Ψηφιακής Πολιτικής, Στέλιος Ράλλης.

Αμέσως μετά τη συνάντηση των αρμόδιων υπουργών των δύο χωρών, Νίκου Παππά και Αμρ Τααλάτ, στο Κάιρο, ο κ. Ράλλης δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι «Ελλάδα και Αίγυπτος μοιράζονται το ίδιο έντονο ενδιαφέρον για την ανάπτυξη της ψηφιακής γεωργίας».

Τονίζοντας τη σημασία της σημερινής υπουργικής συνάντησης, ο κ. Ράλλης σημείωσε: «Παρουσιάσαμε σήμερα με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά, στον Αιγύπτιο ομόλογό του, Dr. Talaat, το έργο για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του γεωργικού τομέα και ανταλλάξαμε πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις για τις ανάγκες που υπάρχουν και στις δύο χώρες για τη γρήγορη ανάπτυξη της γεωργίας ακριβείας. Η συνεργασία στον τομέα αυτό θα συνεχιστεί με ανταλλαγή τεχνογνωσίας από ειδικούς επιστήμονες των δύο χωρών»

Read previous post:
Η πιο δύσκολη μάχη του Τζιανλούκα Βιάλι

Ο παλιός επιθετικός της Σαμπντόρια, της Γιουβέντους και της Τσέλσι, Τζιανλούκα Βιάλι, δήλωσε ότι αισθάνεται «πολύ καλά» μετά από μια δύσκολη...

Close