Ένας από τους λόγους που οι άνθρωποι σταματούν να μαθαίνουν, είναι ότι γίνονται όλο και πιο απρόθυμοι να ρισκάρουν μια αποτυχία. John W. Gardner, 1912-2002, Αμερικανός πολιτικός

Στ. Ράλλης: Ελλάδα και Αίγυπτος μοιράζονται το ίδιο έντονο ενδιαφέρον για την ανάπτυξη της ψηφιακής γεωργίας

26 Νοεμβρίου, 2018


Την πεποίθησή του ότι θα συνεχιστούν και θα αναπτυχθούν έτι περαιτέρω οι σχέσεις Ελλάδας-Αιγύπτου στον τομέα των νέων τεχνολογιών, εξέφρασε ο γγ Ψηφιακής Πολιτικής, Στέλιος Ράλλης.

Αμέσως μετά τη συνάντηση των αρμόδιων υπουργών των δύο χωρών, Νίκου Παππά και Αμρ Τααλάτ, στο Κάιρο, ο κ. Ράλλης δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι «Ελλάδα και Αίγυπτος μοιράζονται το ίδιο έντονο ενδιαφέρον για την ανάπτυξη της ψηφιακής γεωργίας».

Τονίζοντας τη σημασία της σημερινής υπουργικής συνάντησης, ο κ. Ράλλης σημείωσε: «Παρουσιάσαμε σήμερα με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά, στον Αιγύπτιο ομόλογό του, Dr. Talaat, το έργο για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του γεωργικού τομέα και ανταλλάξαμε πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις για τις ανάγκες που υπάρχουν και στις δύο χώρες για τη γρήγορη ανάπτυξη της γεωργίας ακριβείας. Η συνεργασία στον τομέα αυτό θα συνεχιστεί με ανταλλαγή τεχνογνωσίας από ειδικούς επιστήμονες των δύο χωρών»

Περισσότερα στη κατηγορία Ειδήσεις
Εικοσιτετράωρη απεργία στις 28 Νοεμβρίου, αύριο απεργούν οι δημοσιογράφοι

Σε νέα εικοσιτετράωρη γενική απεργία την προσεχή Τετάρτη 28 Νοεμβρίου και σε συλλαλητήριο στην Αθήνα, στις 11 πμ, στην Πλατεία...

Close