Η ιστορία καταδεικνύει ότι ο καπιταλισμός είναι αναγκαία συνθήκη για την πολιτική ελευθερία. Δεν είναι όμως και ικανή συνθήκη - Milton Friedman

Στ. Καλαφάτης: Πρώτα πολιτική και μετά επικοινωνία

19 Σεπτεμβρίου, 2019

Σεμινάρια επικοινωνίας για όλους τους βουλευτές της οργάνωσε η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ. στη Βουλή. Στην παρέμβασή του, ο γραμματέας της Κ.Ο. Σταύρος Καλαφάτης, αν και προσωπικά, όπως είπε, δεν μπορεί να κάνει συστάσεις σε κανέναν προχώρησε σε επισημάνσεις: «Το πρώτο είναι ότι μιλάμε πάντα για Πολιτική συν Επικοινωνία. Πρώτα η παραγωγή πολιτικού έργου και η επικοινωνία θα έρθει μετά. Επομένως, ανήσυχος θα πρέπει να είναι αυτός που δεν παράγει πολιτικό έργο», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Η αγωνία μας θα πρέπει να είναι να παράγουμε πολιτικό έργο που να αφορά στα κοινοβουλευτικά μας καθήκοντα αλλά και στην ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων των πολιτών. Πρώτα πολιτική και μετά επικοινωνία».

Στο τελευταίο συμφώνησε και ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Δημήτρης Τσιόδρας, που ήταν στην αίθουσα ως ένας εκ των εισηγητών.

Read previous post:
Τις δράσεις της τριετούς θητείας του παρουσίασε ο Φορέας Διαχείρισης του Πάρκου Τρίτσης

Τις δράσεις και τις προοπτικές της τριετούς θητείας του παρουσίασε ο Φορέας Διαχείρισης του Μητροπολιτικού Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης» σε εκδήλωση...

Close