Όλα όσα πρέπει να ειπωθούν έχουν ήδη ειπωθεί, αλλά μιας και κανένας δεν ακούει, πρέπει να γυρίζουμε συνεχώς πίσω και να τα λέμε όλα ξανά από την αρχή. Andre Gide, 1869-1951, Γάλλος συγγραφέας.

Στ. Γιαννακίδης: «Θεωρούμε κομβική τη λειτουργία της ΣΕΚΑΠ στην περιοχή της Θρακης»

25 Σεπτέμβριος, 2018

Η προσέλκυση νέων επενδύσεων συζητήθηκε στη συνάντηση που είχε σήμερα ο υφυπουργός Οικονομίας Στάθης Γιαννακίδης, με τον πρέσβη της Ιαπωνίας στην Ελλάδα Γιασουχίρο Σιμίζου, και τον διευθύνοντα σύμβουλο της Japan Tobaco Ιnternational αλλά και της καπνοβιομηχανίας ΣΕΚΑΠ, Εντοράντο Βολέτι. 

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο γενικός γραμματέας Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων Λόης Λαμπρινίδης και η διευθύντρια Επικοινωνίας και Εταιρικών Υποθέσεων της JTI, Πέγκυ Δόριζα. 

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ο υφυπουργός, στη συνάντηση συζητήθηκαν τα θέματα του καπνού και της ΣΕΚΑΠ, που πρόσφατα απέκτησε ο συγκεκριμένος όμιλος. «Προσδοκία μας είναι να υπάρχει θετική συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και προσέλκυση νέων επενδύσεων, καθώς θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντικό τον κλάδο του καπνού και κομβική τη λειτουργία της ΣΕΚΑΠ, στην περιοχή της Θράκης όπου δραστηριοποιείται» όπως αναφέρεται.

«Το εργοστάσιο έχει περάσει πάρα πολλά τα τελευταία πέντε χρόνια, όμως χάρη στους εργαζόμενους παρέμεινε ανοικτό, γεγονός που δείχνει ότι υπάρχει δυναμικό στο οποίο η JTI μπορεί να βασιστεί. Από την πλευρά του, το υπουργείο Οικονομίας θα στηρίξει κάθε προσπάθεια για την εδραίωση και περαιτέρω ανάπτυξη της βιομηχανίας, με γνώμονα το συμφέρον όλων των εμπλεκομένων» σημειώνεται στη σχετική ανάρτηση.

Ε.Π.

Read previous post:
Χρ. Σπίρτζης: Καινοτόμος δράση το σχέδιο νόμου για τα υδροπλάνα

«Νομοθετική καινοτόμο δράση, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει άλλο θεσμικό πλαίσιο, σε καμία χώρα της Ευρώπης» χαρακτήρισε το σχέδιο νόμου...

Close