Φανατικός είναι κάποιος που δεν θέλει ν αλλάξει γνώμη και δεν θέλει ν’ αλλάξει θέμα - Ουίνστον Τσώρτσιλ

Σπ. Βούγιας “Δώσαμε μια μεγάλη αλλά άνιση μάχη”

26 Μαΐου, 2019

H «ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη»  “ συγκέντρωσε ένα αξιόλογο ποσοστό που της επιτρέπει να συγκροτήσει μια αξιόπιστη δημοτική ομάδα που θα προσπαθήσει να συμβάλει την επόμενη μέρα, στη λήψη αποφάσεων για το καλό της πόλης”, δήλωσε ο επικεφαλής της παράταξης, Σπύρος Βουγιας. 
Τόνισε, ότι η παράταξη “ έδωσε μια μεγάλη αλλά άνιση μάχη για την πόλη, με ιδιαίτερη  αξιοπρέπεια και σοβαρότητα, πολιτικό ήθος και υψηλή αισθητική”, “ είχε όμως να αντιμετωπίσει πολύ ισχυρά συγκροτήματα πολιτικής και οικονομικής εξουσίας και ισχύος, που κατάφεραν τελικά να επιβάλλουν τη δύναμή τους στην πόλη”. 
Εξέφρασε, δε, την άποψη ότι η εξέλιξη αυτή αποτελεί μια οπισθοχώρηση σε σχέση με την ανεξάρτητη και υπερκομματική λογική της προηγούμενης διοίκησης.
Σχετικά με τη μάχη του  β΄ γύρου, είπε ότι “ η ανεξάρτητη και πολυσυλλεκτική παράταξή μας δεν είναι δυνατόν να πάρει οποιαδήποτε θέση”. “ Σέβομαι απεριόριστα την κρίση των μελών και των ψηφοφόρων μας που μπορούν χωρίς την δική μου υπόδειξη να κρίνουν, να συγκρίνουν και να αποφασίσουν την καλύτερη επιλογή για την πόλη”, είπε. 
“ Τον Δήμαρχο της Θεσσαλονίκης θα τον επιλέξουν οι πολίτες την  επόμενη Κυριακή. Εμείς θα σεβαστούμε την ετυμηγορία τους και θα διερευνήσουμε μαζί του, όπως και με άλλες παρατάξεις, εάν υπάρχουν οι δυνατότητες συνεργασίας, ώστε να συγκροτηθεί  μια στέρεη συμμαχία για να διοικηθεί αποτελεσματικά η πόλη”, κατέληξε.
 

Read previous post:
Επανεκλογή δημάρχων σε Αμάρι, Άγ. Βασίλειο και Μυλοπόταμο στο Ρέθυμνο

Από την πρώτη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών φαίνεται πως κλειδώνει το αποτέλεσμα στους Δήμος Αμαρίου, Αγίου Βασιλείου και Μυλοποτάμου στο...

Close