Μια εποχή αποκαλείται Σκοτεινή όχι επειδή το φως δεν μπορεί να λάμψει, αλλά επειδή ο άνθρωποι αρνούνται να το δουν. James Alber Michener, 1907-1997, Αμερικανός συγγαφέας

Σόντα Ράιμς: «Οι γυναίκες πρέπει να σταματήσουν να επιτρέπουν σε άλλους ανθρώπους να τις καθορίζουν

25 Ιούνιος, 2019

Η Αμερικανίδα τηλεοπτική παραγωγός, σεναριογράφος και συγγραφέας, Σόντα Ράιμς εισέπραξε παρατεταμένο χειροκρότημα, όταν θύμισε στο κοινό ότι οι γυναίκες είναι μία υπολογίσιμη δύναμη.

«Νομίζω ότι το πρώτο πράγμα, για το οποίο πρέπει να αρχίσουμε να προβάλουμε αντίσταση είναι να σταματήσουμε να επιτρέπουμε σε άλλους να μας καθορίζουν» δήλωσε η 49χρονη Σόντα Ράιμς κατά τη διάρκεια συζήτησης στο Φεστιβάλ Δημιουργικότητας, Cannes Lions, στις Κάννες.

«Πιστεύω επίσης ότι δίνοντας στους ανθρώπους την ευκαιρία να δουν τον εαυτό τους, τους θέτεις σε περισσότερες θέσεις εξουσίας» είπε.

«Πρέπει να θυμάστε ότι βρισκόμαστε σε μια κοινωνία, στην οποία ηγετικό ρόλο είχαν οι άνδρες για μεγάλο χρονικό διάστημα και αυτό [ένα τέτοιο σχέδιο] δεν πέτυχε και όταν οι γυναίκες άρχισαν να παίρνουν θέσεις εξουσίας, τα πράγματα άρχισαν να πετυχαίνουν» τόνισε.

Η δημιουργός της τηλεοπτικής σειράς «Grey’s Anatomy» μίλησε για το πρότζεκτ της Dove σε συνεργασία με τις Getty Images και Girlgaze, με τίτλο #ShowUs (ΔείξτεΕμάς), που είναι μια συλλογή από πάνω από 5.000 φωτογραφίες χωρίς επεξεργασία γυναικών απ’ όλο τον κόσμο.

Read previous post:
Το κάστρο Μπελβεντέρε στο Σέντραλ Παρκ ανοίγει και πάλι στις 28 Ιουνίου

    Σύντομα κάτοικοι και επισκέπτες της Νέας Υόρκης θα μπορούν να περάσουν τον χρόνο τους σε ένα κάστρο χωρίς να...

Close