Όταν ένας Εγγλέζος μιλάει για εθνικό πλούτο, εννοεί τον αριθμό των εκατομμυριούχων στη χώρα. Oswald Spengler, 1880-1936, Γερμανός ιστορικός & φιλόσοφος

Σολτς: Η Γερμανία θα αποφύγει την ύφεση

25 Φεβρουαρίου, 2019

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Όλαφ Σολτς δήλωσε ότι αναμένει πως η χώρα του θα αποφύγει την ύφεση, κάνοντας λόγο για μια υποτονική αλλά ανοδική τάση στη γερμανική και τις ευρωπαϊκές οικονομίες.

Με φόντο τον κίνδυνο των εμπορικών συγκρούσεων και την επικείμενη έξοδο της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, τα πρόσφατα στοιχεία καταδεικνύουν σημαντική επιβράδυνση στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή οικονομία, η οποία απέφυγε οριακά την ύφεση -που ορίζεται ως δύο διαδοχικά τρίμηνα συρρίκνωσης- στα τέλη του περασμένου έτους.

Ο Σολτς εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι επίκειται μέτρια ανάπτυξη. «Τα διεθνή, ευρωπαϊκά και γερμανικά στοιχεία, όλα δείχνουν μια υποτονική αλλά παρόλα αυτά ανοδική κίνηση», δήλωσε σήμερα στον κρατικό ραδιοφωνικό σταθμό Inforadio.

Read previous post:
Ζ. Καλογεράκης: Το αεροδρόμιο στο Καστέλι ανοίγει νέες προοπτικές

Για το μεγαλύτερο έργο στην Κρήτη και ένα από τα μεγαλύτερα στην Ελλάδα, μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος...

Close