Επειδή ένα πολιτικός ποτέ δεν πιστεύει αυτά που λέει, εκπλήσσεται όταν οι άλλοι τον πιστεύουν. Σαρλ Ντε Γκωλ, 1890-1970, Γάλλος πρόεδρος

Σμάιχελ: «Απογοήτευση, αλλά και υπερηφάνεια»

2 Ιουλίου, 2018

Ο προπονητής της Δανίας Άγκε Χαρέιντε, δήλωσε μετά τον αγώνα και τον αποκλεισμό της ομάδας του από την Κροατία: «Οι τρεις καλύτεροι παίκτες μας που εκτελούν πέναλτι τα έχασαν σήμερα. Λυπάμαι για τον Κάσπερ και όλη την ομάδα. Αλλά αυτό μπορεί να συμβεί στη διαδικασία των πέναλτι, η οποία είναι η βαρβαρότητα του ποδοσφαίρου. Η Κροατία είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη στις αντεπιθέσεις. Ηταν σημαντικό  για μας να έχουμε τον έλεγχο του αγώνα και νομίζω ότι τον είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο».

Ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα Κάσπερ Σμάιχελ, είχε ανάμεικτα συναισθήματα μετά τη λήξη του αγώνα, αφού η ομάδα του τελικά έχασε τον αγώνα στα πέναλτι, παρά τις θετικές επεμβάσεις που έκανε: «Είναι ένα παράξενο συναίσθημα. Υπάρχει τεράστια απογοήτευση, αλλά και τεράστια υπερηφάνεια για την εμφάνισή μας. Είχαμε την ευκαιρία και νομίζω ότι ήμασταν καλύτερη ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι δύσκολο να βρεις αυτή τη στιγμή τα λόγια και να μιλήσεις για όλα τα συναισθήματα που νιώθεις».
 

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
Ντάλιτς: «Ο Σούμπασιτς ήταν ήρωας απόψε»

Ο προπονητής της Κροατίας Ζλάτκο Ντάλιτς είπε μετά την πρόκριση της ομάδας του στα προημιτελικά: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Close