Όταν η γνώση ενός ανθρώπου δεν είναι σε τάξη, όσο περισσότερη έχει, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η σύγχυσή του. Herbert Spencer, 1820-1903, Βρετανός φιλόσοφος.

Σλούκας: «Ό,τι είμαι μέχρι τώρα το οφείλω στον πατέρα μου» (vid)

20 Ιανουαρίου, 2020

Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Εκπαίδευσης (σ.σ. 24/1), η Euroleague ζήτησε από παίκτες που μετέχουν στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση να μιλήσουν για δασκάλους ή ανθρώπους που συνέβαλαν στη διαπαιδαγώγηση τους. 

Ο γκαρντ της Φενερμπαχτσέ, Κώστας Σλούκας, ξεχώρισε τον πατέρα του, που «έφυγε» από τη ζωή το καλοκαίρι του 2019, εξιστορώντας σε ένα συγκινητικό βίντεο τη νοοτροπία που του πέρασε και τις συμβουλές που έδωσε στον Έλληνα διεθνή…

«Ό,τι είμαι μέχρι τώρα το οφείλω στον πατέρα μου. Μου έδωσε τη νοοτροπία που έχω και θυμάμαι πολύ καλά ότι πηγαίναμε στις 7 το πρωί στα βουνά όταν ήμουν μικρός. Μου έλεγε ότι θα πρέπει να δουλέψεις και ότι θα πάμε μαζί στα βουνά να τρέχουμε, με βροχή, με ήλιο… Με πίεσε να δουλέψω και με βοήθησε να καταλάβω ότι αν θες να πετύχεις κάτι καλό πρέπει να δουλέψεις. Αυτό, λοιπόν, υπάρχει στο μυαλό μου κάθε μέρα», είπε ο Σλούκας.

Read previous post:
ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση ενθαρρύνει την αυθαιρεσία στην αγορά εργασίας

 Για ανοχή στην εργοδοτική αυθαιρεσία κατηγορεί την κυβέρνηση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μετά από συνάντηση που είχε, στα γραφεία...

Close