Στον άνθρωπο με κακή γνώση, το θάρρος γίνεται θράσος, η σοφία σχολαστικότητα, η ευφυΐα κοροϊδία, η απλότητα βαναυσότητα και η καλοσύνη γίνεται κολακεία. John Locke, 1632-1704, Άγγλος φιλόσοφος

Sky και BBC ανοίγουν σε όλους τους τηλεθεατές

Η Πρέμιερ Λιγκ επεκτείνει το δωρεάν πακέτο για τους αγώνες της. Η Amazon Prime αποφάσισε να μεταδώσει ελεύθερα τις τέσσερις αναμετρήσεις για τις οποίες έχει αποκτήσει τα δικαιώματα για το υπόλοιπο της σεζόν 2019-20. 

Η ανακοίνωση του γίγαντα των διαδικτυακών πωλήσεων των ΗΠΑ έγινε σήμερα. «Όπως και η υπόλοιπη χώρα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να δούμε την Πρέμιερ Λιγκ να βρίσκεται σε δράση» δήλωσε ο Άλεξ Γκριν, διευθύνων σύμβουλος της Prime Video Sport Europe.

Η Πρέμιερ Λιγκ θα ξαναρχίσει, κεκλεισμένων των θυρών, στις 17 Ιουνίου, αφού προηγουμένως είχε τεθεί σε αναστολή από τον Μάρτιο, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Τα υπόλοιπα 92 παιχνίδια θα μεταδοθούν ζωντανά και η Amazon, μέσω της υπηρεσίας διαδικτυακής ροής Prime Video, έχει δικαιώματα μετάδοσης τεσσάρων παιχνιδιών για κάθε αγωνιστική ημέρα. 

Σε αντίθεση, όμως, με αυτό που έγινε στο πρώτο μέρος της σεζόν 2019-20, δεν θα είναι απαραίτητο να εγγραφεί κάποιος στην προσφορά Prime για να παρακολουθήσει αυτές τις συναντήσεις από την ηλεκτρονική πλατφόρμα. 

Το Sky Sports ανακοίνωσε ότι 25 από τα 64 παιχνίδια του θα μεταδοθούν δωρεάν στο κανάλι Pick, ενώ το BBC έχει αποκτήσει δικαιώματα μετάδοσης για τέσσερα παιχνίδια στην επίγεια τηλεόραση. Θα είναι επίσης η πρώτη φορά που το BBC μεταδίδει ζωντανά αγώνες ποδοσφαίρου στην Αγγλία, μετά το 1988.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΣ

Read previous post:
e-ΕΦΚΑ: Στις 6-8 Ιουνίου, οι βασικές εφαρμογές του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος στις υποδομές του Κυβερνητικού Νέφους

Στο πλαίσιο του προγράμματος ψηφιακού μετασχηματισμού, ο Ηλεκτρονικός Εθνικός Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ) μεταφέρει το τριήμερο 6-8 Ιουνίου τις βασικές...

Close