Όταν υπάρχει το συμφέρον και η εξουσία για να γίνει μια αδικία, κατά κανόνα θα γίνει αδικία. Jamew Madison, 1751-1863, Αμερικανός πρόεδρος

Skoda Fabia Monte Carlo: Ικανοποιητικοί χώροι, χαμηλή κατανάλωση και εξαιρετικές επιδόσεις

23 Απρίλιος, 2019

Είναι -πλέον- γνωστό ότι εδώ και πολλά χρόνια η Skoda έχει αλλάξει. Πέρασε σε μια άλλη διάσταση, αναβαθμίζοντας κατά πολύ τις υπηρεσίες, το ύφος και τη δυναμική της. Σε κάθε νέο μοντέλο η διαφορά γίνεται εύκολα αντιληπτή. Δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε μοντέλα όπως το Kodiaq, το Karoq και πολύ σύντομα το Kamiq, ενώ η εταιρία δείχνει ότι κάνει την υπέρβαση με το Scala το οποίο ανήκει στη κατηγορία των πεντάθυρων hatchback (θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία τους επόμενους μήνες).

Όσον αφορά το Skoda Fabia Monte Carlo βλέπουμε ότι δεν έχει πολλές σχεδιαστικές διαφοροποιήσεις από το Fabia. Όμως αυτές είναι αρκετές για να φρεσκάρουν το μοντέλο. Διαθέτει νέα μάσκα, έχουν επανασχεδιαστεί τα εμπρός φώτα, καθώς ο προφυλακτήρας έχει ενσωματωμένα τα φώτα ομίχλης.

Ο τρικύλιδρος κινητήρας του ενός λίτρου με τους 95 ίππους και το νέο πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού Monte Carlo, του μοντέλου δηλαδή που οδηγήσαμε, μας άρεσε σε μεγάλο βαθμό, ενώ διαπιστώσαμε ότι έχουμε να κάνουμε μ’ ένα νέο καλοστημένο αυτοκίνητο. Δυνατός κινητήρας από χαμηλά δείχνει ότι δεν στερείται ροπής και δύναμης, ενώ υπάκουσε στις απαιτήσεις μας είτε στην ευθεία, είτε σε κλειστές στροφές. Ο κινητήρας ήταν δυνατός από τις 1.500 στροφές και οι επιδόσεις εξαιρετικές. Μάλιστα από την στάση μέχρι τα πρώτα 100 χλμ./ώρα το μοντέλο χρειάστηκε 10,8 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική του ταχύτητα έφθασε τα 184 χλμ./ώρα.

Read previous post:
Εκδήλωση για το βιβλίο με τους υποψηφίους δημάρχους της πόλης

Τους ... είκοσι πέντε υποψηφίους δημάρχους Θεσσαλονίκης κάλεσε σήμερα 23 Απριλίου - ημέρα  καθιερωμένη από την UNESCO ως Παγκόσμια Ημέρα...

Close