Αν απουσιάζει η δικαιοσύνη, τι άλλο είναι η πολιτική εξουσία, παρά οργανωμένη ληστεία; Ιερός Αυγουστίνος, 354-430, Άγιος

Σκληρές δοκιμασίες για τα πρώτα εξηλεκτρισμένα Jeep που σύντομα θα βγουν στην παραγωγή

30 Μαρτίου, 2020

Το πρώτα εξηλεκτρισμένα Jeep βρίσκονται πλέον ένα βήμα πριν περάσουν στην παραγωγή. Όλα διαθέτουν το πρωτοποριακό σύστημα 4xe που προσφέρει ακόμα υψηλότερες εντός και εκτός δρόμου δυνατότητες και παράλληλα δυνατότητα αμιγώς ηλεκτρικής κίνησης και εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO2.

Η συγκεκριμένη τεχνολογία έχει δοκιμαστεί σε ακραίες συνθήκες από τους μηχανικούς της Fiat Chrysler Automobiles, καθώς η δοκιμή των 3800 χιλιομέτρων από το εργοστάσιο του Mirafiori στο Τορίνο μέχρι το κέντρο χειμερινών δοκιμών στο Arjeplog στη Β. Σουηδία έδωσε σαφή αποτελέσματα των δυνατοτήτων τους.

Μέσα σε μόλις μία εβδομάδα, τα πρώτα Plug-in Hybrid μοντέλα της Jeep, κάλυψαν την απόσταση αντιμετωπίζοντας πραγματικές συνθήκες κυκλοφορίας. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής το υβριδικό σύστημα δοκιμάστηκε στα όρια του ώστε να εξασφαλιστεί η άριστη λειτουργία του κάτω από τις πλέον δύσκολες συνθήκες.

Το αποτέλεσμα ήταν ανάλογο των προσδοκιών καθώς όλα τα μοντέλα ολοκλήρωσαν μια σειρά δύσκολων και περίπλοκων διαδικασιών, διασφαλίζοντας ότι το σύστημα 4xe προσφέρει κορυφαία επίπεδα άνεσης, ασφάλειας και αξιοπιστίας.

Κ.Π.

Read previous post:
Ο Άρειος Πάγος ανέπεμψε στο Εφετείο Θεσσαλονίκης υπόθεση σωματεμπορίας

Ο Άρειος Πάγος μετά την εφαρμογή του νέου Ποινικού Κώδικα ανέπεμψε στο Εφετείο για επιμέτρηση ευνοϊκότερης ποινής, υπόθεση σωματεμπορίας, όπου...

Close