Αν δεν μπορείς να το εξηγήσεις με απλά λόγια, ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά - Albert Einstein

Σκέψεις για επιστροφή περισσότερων φιλάθλων

30 Σεπτεμβρίου, 2020

    Η κινεζική Σούπερ Λιγκ (CSL) δεν ανακοίνωσε νέα κρούσματα κορονοϊού μεταξύ παικτών, προπονητών, προσωπικού και διαιτητών αγώνων, από την αρχή της σεζόν τον Ιούλιο και είναι πιθανό να επιτραπεί η παρουσία περισσότερων φιλάθλων στους αγώνες ποδοσφαίρου.
    Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν 23.019 εξετάσεις σε άτομα στα δύο κέντρα του τουρνουά -στην πόλη Σούζου, κοντά στη Σαγκάη και στην πόλη Νταλιάν στο βορειοανατολικό τμήμα της χώρας- και καμία δεν βρέθηκε θετική, ανέφερε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων.
    «Τα αποτελέσματα, αποδεικνύουν ότι οι οδηγίες προφύλαξης είναι αποτελεσματικές, κάτι που θα ενισχύσει την εμπιστοσύνη μας για τα επόμενα τουρνουά», δήλωσε ο Ντον Ζενγκ, γενικός διευθυντής του CSL, στο Xinhua.
    Η σεζόν στην Κίνα, άρχισε χωρίς φιλάθλους, αλλά αυτόν τον μήνα επετράπη η παρουσία περιορισμένου αριθμού θεατών στα γήπεδα.
    Ο Ντονγκ, είπε ότι οι διοργανωτές, σχεδιάζουν να επιτρέψουν περισσότερους θεατές στους αγώνες στη δεύτερη φάση της σεζόν, η οποία αρχίζει στις 16 Οκτωβρίου.
    «Οι συγκεκριμένοι αριθμοί είναι ακόμη υπό συζήτηση. Η βασική αρχή, είναι να ανοίξουμε τους αγώνες στους φιλάθλους», δήλωσε ο Ντονγκ.

    Η Κίνα έχει περιορίσει σε μεγάλο βαθμό την πανδημία του κορονοϊού, η οποία εμφανίσθηκε στην κεντρική πόλη Γουχάν στα τέλη του περασμένου έτους, και έχουν αρθεί πολλοί περιορισμοί.
A. Βαζογιάννης

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Περισσότερα στη κατηγορία Ανάλυση Επικαιρότητας
Ουκρανία-κορονοϊός: Ρεκόρ 4.027 νέων κρουσμάτων κατέγραψε σε ένα 24ωρο η χώρα

Ρεκόρ 4.027 νέων κρουσμάτων κορονοϊού κατέγραψε το 24ωρο που πέρασε η Ουκρανία, ανακοίνωσε σήμερα το συμβούλιο εθνικής ασφάλειας της χώρας.

Close