Πολιτική είναι η ικανότητα να παρουσιάζεις σήμερα τι θα γίνει αύριο και να εξηγείς αύριο γιατί δεν έγινε. Ουίνστον Τσώρτσιλ, 1874-1965, Βρετανός πρωθυπουργός, Νόμπελ 1953

Σκέψεις για έναρξη του πρωταθλήματος τον Απρίλιο

Η έναρξη του κινεζικού πρωταθλήματος ήταν προγραμματισμένη για τις 22 Φεβρουαρίου, όμως η πανδημία του κορονοϊού, που άρχισε στην αχανή χώρα, υποχρέωσε τους διοργανωτές να σταματήσουν κάθε αθλητική δραστηριότητα.

Κι ενώ ο κορονοϊός πλήτττει σφοδρά την Ευρώπη, στην Κίνα φαίνεται πως διασπορά και κυρίως τα νέα κρούσματα βρίσκονται σε ύφεση.

Ετσι, σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα «Wild East Football», η κινεζική ομοσπονδία προσανατολίζεται στην επανέναρξη του πρωταθλήματος τον Απρίλιο, με πιθανότερη ημερομηνία την 18η του επόμενου μήνα. 

Δεδομένου ότι μετά την έξαρση του ιού, αρκετοί αλλοδαποί ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στην πατρίδα τους, όποιος επιστρέφει στην Κίνα θα πρέπει να μπαίνει σε καραντίνα 14 ημερών, προκειμένου να προφυλαχθεί ο πλυθησμός.

 Γ. Διακογιάννης

Περισσότερα στη κατηγορία Ανάλυση Επικαιρότητας
Ζανέτι: «Τα νοσοκομεία δεν αντέχουν άλλο στο Μιλάνο»

Δραματική είναι η κατάσταση στα νοσοκομεία του Μιλάνου, καθώς δεν μπορούν ν΄αντέξουν τα εκατοντάδες νέα κρούσματα του κορονοϊού.

Close