Οι Αμερικανοί γίνονται όλο και πιο δυνατοί. Είκοσι χρόνια πριν, χρειάζονταν δυο άνθρωποι για να κουβαλήσουν ψώνια αξίας είκοσι δολαρίων. Σήμερα, και ένα παιδί πέντε χρονών μπορεί να το κάνει. Henry Youngman, 1906-1998, Αμερικανός κωμικός

Σ.Καλαφάτης: «Ζητούμενο η ασφάλεια των πολιτών»

12 Οκτώβριος, 2018

Την  Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, τις Διευθύνσεις Αλλοδαπών και Αστυνομικών Επιχειρήσεων, την Ομάδα ΔΙΑΣ, την ΟΠΚΕ και τα Αστυνομικά Τμήματα Λευκού Πύργου και Αμπελοκήπων, επισκέφθηκε ο Σταύρος Καλαφάτης, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Εντάξει».
Ο κ. Καλαφάτης, σε ανακοίνωσή του, επισημαίνει ότι «υπάρχει τεράστια έλλειψη αστυνομικών οχημάτων και υλικοτεχνικής υποδομής, έχει υπερδιπλασιαστεί ο αριθμός των παράτυπων μεταναστών που εντοπίζονται από τις υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας» και προσθέτει ότι «εμφανίζονται κρούσματα ασθενειών που είχαν εξαφανισθεί (φυματίωση, ψώρα) και ελλοχεύουν κίνδυνοι για τη δημόσια υγεία».
Επίσης, τονίζει ότι απαιτούνται πιο ουσιαστικοί έλεγχοι στα ελληνοτουρκικά σύνορα, αλλά και στη διαδρομή από τον Έβρο ως τη Θεσσαλονίκη και καταλήγει ότι “ η ασφάλεια των πολιτών θα έπρεπε να είναι πρώτη προτεραιότητα για όλες τις κυβερνήσεις. Στη Θεσσαλονίκη, όμως, έχει γίνει ζητούμενο”.
 

Read previous post:
Οδηγίες για την προσαύξηση σύνταξης, όσων κατέβαλαν αυξημένες εισφορές

Οδηγίες για την εφαρμογή των διατάξεων με τις οποίες θεσπίστηκε η δυνατότητα της προσαύξησης του ποσού της σύνταξης για όσους...

Close