Νομίζω ότι όλοι συμφωνούν ότι το παρελθόν έχει περάσει - Τζωρτζ Μπους

Συνάντηση Γ.Δραγασάκη με τις διοικήσεις των τραπεζών

9 Φεβρουαρίου, 2015

Με ανώτατα στελέχη των Alpha, Eurobank, Πειραιώς, Εθνική και Τράπεζα Αττικής συναντάται αυτή την ώρα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συνάντηση γνωριμίας αποσκοπεί στο να υπάρξει ενημέρωση της κυβέρνησης για την πορεία των καταθέσεων, την έκθεση των τραπεζών στον έκτακτο μηχανισμό ρευστότητας (ELA), για την δυνατότητα των πιστωτικών ιδρυμάτων να καλύπτουν τις εκδόσεις εντόκων γραμματίων του Δημοσίου, αλλά και για ζητήματα σχετικά με τα σχέδια αναδιάρθρωσής τους.

Οι τραπεζίτες αναμένεται να ενημερωθούν από τον κ. Δραγασάκη για την πορεία των διαπραγματεύσεων με τους εταίρους, αλλά και για τις προθέσεις της κυβέρνησης σχετικά με την λειτουργία και το ρόλο του τραπεζικού συστήματος.

Η έκδοση εντόκων γραμματίων 13 εβδομάδων της Τετάρτης 11 Φεβρουαρίου 2015 θα καλυφθεί χωρίς προβλήματα από τις ελληνικές τράπεζες.

Εξάλλου, μετά από σχετικό αίτημα της ΟΤΟΕ θα διεξαχθεί σήμερα στις 3 το απόγευμα στο γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης συνάντηση του Προεδρείου της συνδικαλιστικής μας οργάνωσης με τον κ. Δραγασάκη για θέματα των τραπεζών.

Τη συνάντηση αυτή ζήτησε με επιστολή της την περασμένη εβδομάδα η ΟΤΟΕ, προκειμένου να καταθέσει τις απόψεις της για το τραπεζικό σύστημα και τους εργαζόμενους και να ακούσει από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης τις θέσεις και τις προθέσεις της κυβέρνησης.

Read previous post:
Επίλεκτος: Αγορά 1.064 ιδίων μετοχών

Η ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΑΕΒΕ  γνωστοποιεί ότι προέβη την 05.02.2015 μέσω του μέλους του Χ.Α EFG EUROBANK ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ, σε αγορά 1.064...

Close