Η παράνοια σε άτομα είναι σχετικά σπάνια. Όμως σε ομάδες, κόμματα, έθνη και εποχές είναι μάλλον ο κανόνας. Friedrich Wilhelm Nietzsche, 1844-1900, Γερμανός φιλόσοφος

Σιμεόνε: «Η Ατλέτικο Μαδρίτης μεγαλώνει…»

16 Αύγουστος, 2018

Η Ατλέτικο Μαδρίτης νικώντας 4-2 στην παράταση την Ρεάλ Μαδρίτης στο UEFA Super Cup, έγινε η πρώτη ομάδα με τρεις νίκες σε αντίστοιχους τελικούς, μετά το 2010 και το 2012, αφήνοντας πίσω της με δύο (κατακτήσεις) σε δύο παιχνίδια) Αντερλεχτ, Γιουβέντους και Βαλένθια. Ετσι ο Ντιέγκο Σιμεόνε είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος.

 «Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε να χάσει σε ευρωπαϊκό τελικό από το 2000. Πιστεύω ότι στις προηγούμενες αναμετρήσεις μας, οι λεπτομέρειες δεν ήταν υπέρ μας. Η κατάκτηση του Super Cup μας δίνει δύναμη και πρέπει τώρα να επικεντρωθούμε σε αυτό που έρχεται. Να σκεφτούμε  τη Βαλένθια και τη βελτίωση παιχνίδι με παιχνίδι για τη δύσκολη χρονιά που έχουμε», είπε ο Αργεντινός προπονητής.
 
 «Το καλύτερο που μπορεί να συμβεί σε εμάς είναι να συνεχίσουμε να σκεφτόμαστε το καλό του συλλόγου. Όλοι εργαζόμαστε γι αυτό. Από τους πέντε τελικούς που παίξαμε με την Ρεάλ Μαδρίτης, κερδίσαμε τους τρεις. Είναι σαφές ότι δεν νικήσαμε στο Champions League. Έχουμε ένα στυλ και μια μορφή που δεν εξαρτάται από τον αριθμό των γκολ, αλλά από μια ιδέα, μια δουλειά, μια δομή. Και αυτό δεν θα αλλάξει. Κανένα 4-2 δεν θα αλλάξει αυτό που νιώθουμε. Πίσω από όλο αυτό το αποτέλεσμα υπάρχει ένα τεράστιο έργο του συλλόγου. Ο σύλλογος μεγαλώνει, νέο γήπεδο, μεγάλοι παίκτες, παίκτες που δεν θέλουν να πάνε στις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Μετά από το Μιλάνο, έπρεπε να σκεφτούμε να δούμε πώς να συνεχίσουμε, γιατί έπρεπε να έχουμε πολλή ενέργεια αφού χάσαμε αυτούς τους δύο τελικούς. Αυτό πρέπει να μας δώσει δύναμη να μην πιστέψουμε τίποτα άλλο από αυτό που συμβαίνει. Τώρα είμαστε πρωταθλητές αλλά αύριο πρέπει να σκεφτούμε τη Βαλένθια, γιατί στο ποδόσφαιρο μετράται από το τελευταίο παιχνίδι».

 

Read previous post:
Αλλάζει ο νόμος για τις εισπρακτικές εταιρείες, αυστηρότερο πλαίσιο για δικηγορικά γραφεία

Μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου προβλέπεται στη σχετική απόφαση της γενικής γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή ότι θα έχει ολοκληρωθεί το...

Close