Η ιστορία καταδεικνύει ότι ο καπιταλισμός είναι αναγκαία συνθήκη για την πολιτική ελευθερία. Δεν είναι όμως και ικανή συνθήκη. Milton Friedman, 1912-2006, Αμερικανός οικονομολόγος

Σήμερα στην Τουρκία για Γαλατασαράι ο Ζανιόλο

7 Φεβρουαρίου, 2023

Η Γαλατασαράι διευθευτεί τις τελευταίες λεπτομέρειες για μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του τουρκικού ποδοσφαίρου, την απόκτηση του Νικολό Ζανιόλο από τη Ρόμα! Κατέθεσε προσφορά 35 εκατ. ευρώ για να πάρει τα δικαιώματα του και σύμφωνα με ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ σήμερα ο Ιταλός σταρ αναμένεται να ταξιδέψει στη γειτονική χώρα για την υπογραφή τετραετούς συμβολαίου συνεργασίας.
Η τουρκική ομάδα έχει συμφωνήσει με τον Ζανιόλο και ολοκλήρωσε και τις επαφές με τους «τζιαλορόσι» για την αγορά του 22χρονου επιθετικού, ο οποίος δεσμεύεται έως το 2024 με την ομάδα της Ρώμης. Ο Ζανιόλο ανήκει στην ομάδα της πρωτεύουσας από το καλοκαίρι του 2018. Τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 17 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχει σκοράρει δύο γκολ και έχει μοιράσει τρεις ασίστ. Να σημειωθεί πως η μεταγραφική περίοδο στην Τουρκία ολοκληρώνεται αύριο.