Αν υπάρχει μια αιώνια αλήθεια της πολιτικής, είναι ότι πάντα υπάρχουν δεκάδες καλοί λόγοι για να μην κάνεις τίποτα. John Le Carre, 1931- , Βρετανός συγγραφέας

«Σημασία στον αθλητισμό έχουν τα αποτελέσματα»

2 Ιουλίου, 2018

     Ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, συνεχάρη τους παίκτες της εθνικής ομάδας για την μεγάλη πρόκριση κατά της Ισπανίας, με το σχόλιο «Αυτό που έχει σημασία στον αθλητισμό είναι τα αποτελέσματα», το οποίο μετεφερε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ.
 
    «Και αυτό είναι ένα νικηφόρο αποτέλεσμα για την εθνική μας ομάδα», είπε ο Ρώσος Πρόεδρος σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον προπονητή της εθνικής ομάδας Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ.
 
    Ο Πούτιν συνεχάρη τον προπονητή για την τακτική που χρησιμοποίησε κατά τη διάρκεια του αγώνα και του ευχήθηκε καλή τύχη στην επόμενη φάση του τουρνουά. Ο Πούτιν δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει τον αγώνα εχθές, αλλά, σύμφωνα με τον Πεσκόφ, «η γεμάτη δεσμεύσεις ατζέντα του Προέδρου δεν τον εμπόδισε να χαρεί για τη νίκη μαζί με ολόκληρη τη χώρα».

    «Όπως συνέβη και σε όλη την χώρα, ο Πούτιν παρακολούθησε το παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος και υποστήριξε την εθνική μας», πρόσθεσε ο Ρώσος εκπρόσωπος.

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
Η ΑΕΛ Αποχαιρέτισε τον Αντνάν Αγκάνοβιτς

Η ΑΕΛ αποχαιρέτισε τον Αντνάν Αγκάνοβιτς.

Close