Μέρα με την ημέρα, τίποτα δεν φαίνεται να αλλάζει, αλλά πολύ σύντομα όλα είναι διαφορετικά. - Bill Watterson, 1958-, Αμερικανός σκιτσογράφος

Σημαντική συνεισφορά του Γκιουντογκάν στη μάχη κατά του κορονοϊού

Ο Ιλκάι Γκιουντογκάν συνέβαλλε τα μέγιστα στη δημιουργία μίας υπηρεσίας αγορών που προσφέρει πακέτα προϊόντων σε νοσηλευτικό προσωπικό μιας περιοχής της Γερμανίας που έχει πληγεί ιδιαίτερα από τον κορονοϊό.

Ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι είχε και στο παρελθόν κάνει δωρεές, βοηθώντας τους κατοίκους της επαρχίας Χάινσμπεργκ, η οποία βρίσκεται στη βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, και ήταν από τις πρώτες που είχαν κρούσμα του Covid-19 στη Γερμανία. Ο 29χρονος διεθνής Γερμανός, με τουρκικές ρίζες, συνεργάστηκε με την τοπική ποδοσφαιρική ένωση, τον ερασιτεχνικό σύλλογο SVG Birgden-Langbroich-Schierwaldenrath και ένα σούπερ μάρκετ του Μπίργκντεν για να στήσει την επιχείρηση. 

Οι ίδιοι οι παίκτες είναι αυτοί που μεταφέρουν τα ψώνια, τα οποία έχει πληρώσει ο ίδιος ο Γκιουντογκάν, και τα παραδίδουν στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Επίσης, το Νο8 των «πολιτών», έχει βοηθήσει τρία νοσοκομεία του Χάινσμπεργκ, ενώ έχει αποστείλει πακέτα με τα απαραίτητα για την αντιμετώπιση του κορονοϊού σε όλο το ιατρικό προσωπικό των μονάδων εντατικής θεραπείας!
Η δωρεά του Γκιουντογκάν έρχεται ως συνέχεια της προσφοράς ενός εκατομμυρίου ευρώ του προπονητή της Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, προκειμένου να εξασφαλιστεί η αγορά ιατρικών προμηθειών στον αγώνα κατά του κορονοϊού στην πατρίδα του, την Καταλονία.

ΚΩΣΤΑΣ ΒΡΟΥΛΗΣ

Read previous post:
Το δύσκολο έργο του Χαριστέα

Ήταν εκ προοιμίου δεδομένο πως ο Άγγελος Χαριστέας θα είχε δύσκολο έργο στην προσπάθειά του να «στήσει» τον Άρη της...

Close