Ένας άνθρωπος με ταλέντο βλέπει αυτό που είναι ουσιαστικό και αφήνει τα υπόλοιπα σαν περίσσευμα. Thomas Carlyle, 1795-1881, Άγγλος συγγραφέας

Σφαιρόπουλος: «Συγκεντρωμένοι απέναντι σε κάθε παίκτη του Ολυμπιακού»

26 Φεβρουαρίου, 2020

Η συγκέντρωση απέναντι σε κάθε παίκτη του Ολυμπιακού είναι τo ζητούμενο για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ενόψει της αυριανής (27/2, 21:05) αναμέτρησης της Μακάμπι με τους «ερυθρόλευκους» στο Τελ Αβίβ, για την 26η αγωνιστική της Euroleague.     

Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός των ισραηλινών αναφέρθηκε και στις επιστροφές που θα έχει η Μακάμπι στην αναμέτρηση με την πρώην ομάδα του. 

«Είναι σημαντικό να παίξουμε με ενέργεια και να διατηρήσουμε τον έλεγχο του ρυθμού. Στην Euroleague αν δεν παίξεις καλά, θα ηττηθείς. Ο Ολυμπιακός έχει αθλητικούς παίκτες και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα», είπε αρχικά ο Σφαιρόπουλος και συνέχισε: «Ο Ταρίκ Μπλακ δεν έχει επιστρέψει στις προπονήσεις. Δεν ξέρουμε πότε θα γυρίσει ακριβώς. Θα γνωρίζουμε περισσότερα αφού αρχίσει να προπονείται ξανά μαζί μας. Οι γιατροί θα αποφασίσουν πότε θα είναι έτοιμος. Ο Ζούσμαν θα είναι έτοιμος να παίξει με τον Ολυμπιακό. Το ίδιο ισχύει και για τον Κουίνσι Έισι. Ελπίζω πως θα συνεχίσουμε με αυτό το ρόστερ μέχρι τέλους, μαζί με τον Ταρίκ και θα είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Οι δύο παίκτες που επιστρέφουν από τραυματισμούς θα είναι έτοιμοι. Θα τους βάλουμε στο ρόστερ για να βοηθήσουν τους υπόλοιπους και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».
 

Read previous post:
Απ. Βεσυρόπουλος: Επιλογή της κυβέρνησης να δώσει σε όλους τους πολίτες την ευκαιρία να αποπληρώσουν τις οφειλές τους προς το Δημόσιο, η λειτουργία της πλατφόρμας της ΑΑΔΕ

Η λειτουργία της πλατφόρμας της ΑΑΔΕ για τη νέα πάγια ρύθμιση οφειλών, που προβλέπει δυνατότητα ρύθμισης σε 24 ή 48...

Close