Όταν υπάρχει το συμφέρον και η εξουσία για να γίνει μια αδικία, κατά κανόνα θα γίνει αδικία. James Madison, 1751-1863, Αμερικανός πρόεδρος. 

ΣΕΠΕ: Προϋπόθεση για να ξεπεράσουμε την κρίση η ψηφιακή Ελλάδα

«Η ψηφιακή Ελλάδα είναι η προϋπόθεση για να ξεπεράσουμε την κρίση και να χτίσουμε την Ελλάδα που ονειρευόμαστε, μια Ελλάδα μεταρρυθμισμένη, μιας Ελλάδα που δίνει έμφαση στην τεχνολογία» αυτό δήλωσε ο πρόεδρος ΔΣ του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας στο περιθώριο του συνεδρίου του ΣΕΠΕ «Digital economy forum 2018» που πραγματοποιείται σήμερα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.  

«Δεν έχουμε άλλο χρόνο. Χτυπάμε ένα εθνικό καμπανάκι» δήλωσε ο κ. Τζήκας και πρόσθεσε: «Η Ελλάδα έχασε πολλά στοιχήματα τις προηγούμενες δεκαετίες και πρέπει, για να ξεπεράσουμε κυρίως την κρίση, η Ελλάδα να μετασχηματιστεί ψηφιακά. Αυτό συζητάμε στο πλαίσιο του σημερινού συνεδρίου του ΣΕΠΕ, ότι το μεγάλο τεχνολογικό άλμα είναι προϋπόθεση για να αλλάξει η χώρα και να ξεπεράσει την κρίση».

Επίσης, ο κ. Τζήκας τόνισε ότι η Ελλάδα έχει έναν πλούτο από επιχειρήσεις και ανθρώπινο δυναμικό που συνιστούν ένα τεχνολογικό στρατό ο οποίος μπορεί να αλλάξει την χώρα αρκεί να υπάρξει το κατάλληλο πλαίσιο. «Νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε γιατί όλοι συμφωνούμε διακομματικά ότι η τεχνολογία είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να πραγματοποιηθεί το μεγάλο άλμα» πρόσθεσε.
 

Περισσότερα στη κατηγορία Επιχειρηματικά Νέα
Δικαιούχος αποζημίωσης σε περίπτωση leasing

Ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον νομικό ζήτημα απασχόλησε το Τριμελές Εφετείο Πατρών, το οποίο συνεκδίκασε δύο αντίθετες εφέσεις, οι οποίες εκκαλούσαν την...

Close