Όταν ένα έθνος βρίσκεται σε πτώση, όταν μια κοινωνία καταρρέει, μια παράμετρος να βρεθεί πάντα: έχουν ξεχάσει από που έρχονται. Έχουν χάσει επαφή με αυτό που τους ένωσε στην αρχή. Carl Sandburg, 1878-1967,  Αμερικανός ποιητής

Seneca Medical Group και Salvia, προσφέρουν δωρεάν τις υπηρεσίες τους σε εγκαυματίες

Δωρεάν, μεταμοσχεύσεις μαλλιών, σε ασθενείς που έχουν χάσει τα μαλλιά τους από φωτιά ή ατύχημα και δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πραγματοποιήσουν την επέμβαση, καθώς και υποστήριξη των εγκαυματιών και των οικογενειών τους, προφέρουν, στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης, οι εταιρείες Seneca Medical Group και Salvia.

Η Seneca Medical Group, δραστηριοποιείται στην μεταμόσχευση μαλλιών στην Ευρώπη. Η ελληνική οργάνωση Salvia, ασχολείται εθελοντικά με εγκαυματίες, και από το 2018, στηρίζει τους ίδιους και τις οικογένειές τους στις καθημερινές, πολλές φορές απρόβλεπτες και πολυεπίπεδες, ανάγκες τους. Οι δύο εταιρείες  ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους. 

«Μέσω αυτής της συνεργασίας η Seneca θα προσπαθήσει να συμβάλει στην ανάκτηση της αυτοπεποίθησης των ανθρώπων που έχουν υποστεί μία τέτοια τραυματική εμπειρία», δήλωσε ο Γιώργος Κοτταρίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Seneca Medical Group.

Η Seneca Medical Group έχει περισσότερα από 35 χρόνια εμπειρίας στη μεταμόσχευση μαλλιών. Σύμφωνα με την εταιρεία, κατά την παροχή των υπηρεσιών συνδυάζονται σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους θεραπείας και νέες τεχνολογίες για την εφαρμογή εξατομικευμένων λύσεων. Όλες οι θεραπείες πραγματοποιούνται αποκλειστικά και μόνο από ιατρούς, οι οποίοι έχουν πιστοποιηθεί από το Seneca Training & Research Centre, τηρώντας αυστηρά πρωτόκολλα ποιότητας.