Η απογοήτευση είναι ένα είδος χρεοκοπίας. Χρεοκοπίας επειδή ξοδεύουμε πολλά σε ελπίδες και προσδοκίες. Eric Hoffer, 1902-1983, Αμερικανός συγγραφέας & φιλόσοφος.

Σεμινάριο ενημέρωσης και μέτρων αυτοπροστασίας στον Δ. Παύλου Μελά

27 Νοεμβρίου, 2018

Σεμινάριο με θέμα: «Αστικές και Δασικές Πυρκαγιές, έκτακτα καιρικά φαινόμενα και μέτρα Αυτοπροστασίας» συδιοργανώνουν σήμερα Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018 το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Παύλου Μελά και ο 2ος Πυροσβεστικός Σταθμός Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των συνεχών και προληπτικών ενημερώσεων και δράσεων για την ασφάλεια των πολιτών.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στον 3ο όροφο του Κέντρου Πολιτισμού Χρήστος Τσακίρης,από τις 18.00 έως τις 21.00 και ομιλητής θα είναι ο διοικητής του 2ου Πυροσβεστικού Σταθμού Θεσσαλονίκης Αντιπύραρχος Παναγιώτης Τιάγκος

Ο δήμος Παύλου Μελά, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, εκτιμώντας ότι βασική προτεραιότητα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η εκπαίδευση των πολιτών, διοργανώνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα εκπαιδευτικές ασκήσεις και σεμινάρια, με τη συνδρομή όλων των φορέων και των εθελοντικών ομάδων Πολιτικής Προστασίας, καθώς και εκπαιδευτικά σεμινάρια για αρχάριους με εκμάθηση Α΄ Βοηθειών και αντιμετώπιση εκτάκτων φαινομένων και φυσικών καταστροφών.

 

 

Περισσότερα στη κατηγορία Ρεπορτάζ
Δωρεάν διανομή προϊόντων για δικαιούχους ΤΕΒΑ από τον Δ. Θέρμης

Δωρεάν διανομή τροφίμων και ειδών παντοπωλείου πρόκειται να πραγματοποιήσει ο Δήμος Θέρμης, αύριο Τετάρτη 28/11, για τους 351 δικαιούχους του...

Close