Η Δημοκρατία είναι το χειρότερο πολίτευμα, με εξαίρεση όλα τα άλλα. Ουίνστον Τσώρτσιλ, 1874-1965, Βρετανός πρωθυπουργός, Νόμπελ 1953

Σεβαστής: «Το λόγο έχει ο κόσμος και τα σωματεία»

18 Σεπτεμβρίου, 2020

Τη δυναμική αντίδραση του γενικού γραμματέα και ισχυρού παράγοντα του ΣΕΓΑΣ, Βασίλη Σεβαστή προκάλεσε η απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, να κατεβάσει το όριο ηλικίας για συμμετοχή στα συμβούλια των ομοσπονδιών στα 70 έτη.

Με αφορμή την απόφαση αυτή, ο κ, Σεβαστής, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση, την οποία ανάρτησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ:

«Ο κ. Αυγενάκης χθες ολοκλήρωσε την “κάθαρση” στον Ελληνικό Αθλητισμό. Με την ανοχή της Κυβερνητικής πλειοψηφίας και έχοντας απέναντι τη σφοδρή αντίδραση όλων των υπολοίπων κομμάτων, κατέβασε το όριο ηλικίας στα 70 χρόνια για να με αποκλείσει από τις επερχόμενες εκλογές και να προωθήσει τον εκλεκτό του.

Έτσι νομίζει.

Ο κόσμος του Στίβου έχει δώσει και στο παρελθόν αποστομωτική απάντηση σε αντίστοιχες απόπειρες. Είμαι βέβαιος ότι το ίδιο θα κάνει και τώρα. Και θα το κάνει με μεγαλύτερη ένταση και ακόμη πιο μεγάλη αποφασιστικότητα.
Δεν πρόκειται να παραδώσουμε τον ΣΕΓΑΣ στον κομματισμό και την διαπλοκή.

Ούτε οι μεθοδεύσεις αυτές, οι απειλές και εκβιασμοί στα Σωματεία και τους εκπροσώπους τους, ούτε ο οικονομικός αποκλεισμός του ΣΕΓΑΣ θα επιφέρουν το αποτέλεσμα που οι εγκάθετοι και ο προστάτης τους επιδιώκουν.

Το αντίθετο θα συμβεί. Τώρα τον λόγο έχει ο κόσμος και τα Σωματεία του Στίβου».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΟΥΡΔΟΥΚΟΥΤΑΣ

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
Πέθανε από «αδέσποτη» σφαίρα ο Μοχαμάντ Ατβί

Την τελευταία του πνοή άφησε την Παρασκευή (18/09) ποδοσφαιριστής στο Λίβανο από τραύμα στο κεφάλι, περίπου ένα μήνα αφότου είχε...

Close