Εάν δίνεις προσοχή στη κοινή γνώμη και στα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων, τότε δεν κυβερνάς, αλλά υπακούς - Margaret Thatcher

Σε σταθερή διοχέτευση υδάτων ο ποταμός Άρδας, αυξητικές τάσεις παρουσιάζει ο Έβρος

7 Απριλίου, 2020

Πτωτική τάση παρουσιάζει σήμερα η στάθμη των υδάτων του Ερυθροποτάμου αλλά και των εισερχόμενων ποσοτήτων νερού στον ποταμό Έβρο, στην περιοχή του Ορμενίου. Ειδικότερα, σύμφωνα με την αντιπεριφέρεια Έβρου, «ο ποταμός Άρδας βρίσκεται σε σταθερή διοχέτευση υδάτων από χθες, ενώ αυξητικές είναι οι τάσεις του ποταμού Έβρου στην περιοχή των Κήπων, οι οποίες αυτή τη στιγμή είναι διαχειρίσιμες».

   Στο μεταξύ κλιμάκιο των υπηρεσιών της αντιπεριφέρειας συνεχίζει τις αυτοψίες και τους ελέγχους στα αναχώματα κατά μήκος του νομού, ενώ παράλληλα παρακολουθεί τη στάθμη των υδάτων.

   Σημειώνεται πως χθες η ροή των υδάτων του ποταμού Άρδα ήταν αυξημένη, καθώς σύμφωνα με ρηματική διακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών της Βουλγαρίας, πραγματοποιούνται αποδεσμεύσεις υδάτων από το φράγμα του Ιβαήλοβκραντ.

Λαμπρινή Παπαδημητρίου

Read previous post:
Υπογραφή μνημονίου συνεργασίας, για το εργαστήριο ντόπινγκ του ΟΑΚΑ

Μνημόνιο Συνεργασίας για το Εργαστήριο αντιντόπινγκ, που έχει υπαχθεί πλέον στον «Δημόκριτο», υπέγραψαν -μέσω τηλεδιάσκεψης- οι υφυπουργοί Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης,...

Close