Η καθυστέρηση πάντα φέρνει κίνδυνο. Και το να αναβάλλεις ένα μεγάλο σχέδιο σημαίνει, συχνά να το καταστρέφεις. Miguel Cervantes, 1547-1616,  Ισπανός συγγραφέας

Σε λειτουργία το νέο Κέντρο Διανομής Αμπελοκήπων του ΔΕΔΔΗΕ

16 Ιανουαρίου, 2018

Την θέση σε λειτουργία του νέου Κέντρου Διανομής Αμπελοκήπων ανακοίνωσε ο Διαχειριστής του Δικτύου Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ), επισημαίνοντας ότι το έργο εξασφαλίζει την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών της πρωτεύουσας για τις επόμενες τουλάχιστον δύο δεκαετίες.

Στα Κέντρα Διανομής εγκαθίσταται εξοπλισμός που υποβιβάζει την υψηλή τάση σε μέση τάση, η οποία εν συνεχεία διανέμεται στις πόλεις με αμιγώς υπόγεια Δίκτυα.

«Με συνολική επένδυση, η οποία ανέρχεται στα 25 εκατ. ευρώ, το νέο Κέντρο Διανομής και οι αντίστοιχες υπόγειες γραμμές υψηλής τάσης που έχουν διασυνδεθεί με αυτό, διασφαλίζουν με τον πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό τρόπο, την επάρκεια ηλεκτρικής ενέργειας και την αξιοπιστία τροφοδότησης των καταναλωτών του ευρύτερου κέντρου της Αθήνας», αναφέρει ο ΔΕΔΔΗΕ.

Περισσότερα στη κατηγορία Ειδήσεις
Ρ. Ερντογάν: Η τουρκική επιχείρηση στη συριακή περιφέρεια Αφρίν θα υποστηριχθεί από αντάρτες

Ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε σήμερα ότι η σχεδιαζόμενη στρατιωτική επιχείρηση της Τουρκίας εναντίον κουρδικών πολιτοφυλακών στην περιφέρεια...

Close