Λένε ότι η εξουσία διαφθείρει, αλλά το πιο σωστό είναι ότι η εξουσία προσελκύει τους διεφθαρμένους. Οι υγιείς συνήθως έλκονται από άλλα πράγματα παρά από την εξουσία. - David Brin

Σε «εποικοδομητικό κλίμα» στην Άγκυρα, ο 2ος γύρος των συναντήσεων για τα ΜΟΕ

20 Ιουνίου, 2019

Ολοκληρώθηκε σε «εποικοδομητικό κλίμα» στην ‘Αγκυρα, ο 2ος γύρος των συναντήσεων για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) μεταξύ της ελληνικής και της τουρκικής αντιπροσωπείας, όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Εθνικής ‘Αμυνας.

«Οι συζητήσεις εστιάστηκαν στις δραστηριότητες στο πλαίσιο ΜΟΕ σε τεχνικό επίπεδο, για την πρόληψη και αποφυγή αδικαιολόγητων εστιών έντασης κατά τη διεξαγωγή στρατιωτικών δραστηριοτήτων», υπενθυμίζεται στην ανακοίνωση.

Οι επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας έγιναν δεκτοί από τον υπουργό ‘Αμυνας της Τουρκίας, Hulusi Akar. στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης. Η ελληνική αντιπροσωπεία βρίσκεται στην Τουρκία από τις 17 Ιουνίου. Υπενθυμίζεται ότι ο 1ος γύρος των συναντήσεων διεξήχθη «σε εποικοδομητικό κλίμα» από 21 έως 24 Μαΐου σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου.

Read previous post:
Επιλέγει Φενερμπαχτσέ!

Η Φενερμπαχτσέ θα παραμείνει το «σπίτι» του Κώστα Σλούκα, όπως όλα δείχνουν, κάτι που αναμένεται να επισημοποιηθεί το αργότερο μέχρι...

Close