Η παράνοια σε άτομα είναι σχετικά σπάνια. Όμως σε ομάδες, κόμματα, έθνη και εποχές είναι μάλλον ο κανόνας. Friedrich Wilhelm Nietzsche, 1844-1900, Γερμανός φιλόσοφος

Σε επαφές με τον Ντιόγκο Βιάνα της Μπράγκα o Παναθηναϊκός

3 Αυγούστου, 2020

    Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση δεξιού μπακ, για να καλύψει το τεράστιο κενό που έχει στο ρόστερ σε επιλογές ακραίων αμυντικών και οι πληροφορίες από την Πορτογαλία, φέρνουν στο προσκήνιο το όνομα του Ντιόγκο Βιάνα της Μπράγκα.

    Σύμφωνα με τους Πορτογάλους ρεπόρτερ, οι «πράσινοι» είναι εδώ και λίγες ημέρες σε συζητήσεις με τον πορτογαλικό σύλλογο, για να αποκτήσουν ως ελεύθερο τον 30χρονο δεξιό φουλ μπακ, ο οποίος αγωνίστηκε ελάχιστα την εφετινή σεζόν στη Μπράγκα (8 αγώνες) και δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2021.

    Ο Ντιόγκο Βιάνα, άρχισε την καριέρα του στη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, προτού μεταπηδήσει στα τμήματα υποδομής της Πόρτο με την οποία όμως, αγωνίστηκε ελάχιστα σε επίπεδο ανδρών. Τα επόμενα χρόνια, ωστόσο, είχε πολύ καλές παρουσίες στη Μπελενένσες (72 συμμετοχές, 11 ασίστ, 1 γκολ), στη Ζιλ Βιθέντε (68 αγώνες, 11 ασίστ, 5 γκολ), στην Πεναφιέλ (60 αγώνες, 1 ασίστ, 6 γκολ), ενώ έχει περάσει ακόμη από τις βουλγαρικές Λίτεξ Λόβετς και ΤΣΣΚΑ Σόφιας, αλλά και την Αβές στην πατρίδα του.

 

Κ. Γουλής