Οι επιχειρήσεις είναι ένα παιχνίδι και τα κέρδη είναι ο τρόπος που μετράνε το σκορ - Ted Turner

Σε εξέλιξη η συνάντηση Κοτζιά-Ντιμιτρόφ στην Νέα Υόρκη

24 Μαΐου, 2018

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προγραμματισμένη συνάντηση του Ν. Κοτζιά με τον ομόλογό του της ΠΓΔΜ, Νίκολα Ντιμιτρόφ στη Νέα Υόρκη, υπό την παρουσία του ειδικού διαμεσολαβητή Μάθιου Νίμιτς στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών.

Οι δύο πλευρές, Αθήνα και Σκόπια, ξαναπιάνουν σήμερα το νήμα της διαπραγμάτευσης, ενώ παράλληλα με τους υπουργούς Εξωτερικών, θα συνεδριάσουν και οι τεχνικές ομάδες, όπως είχε συμβεί κατά τις πρόσφατες συναντήσεις Κοτζιά-Ντιμιτρόφ σε Βιέννη και Σούνιο.

Σύμφωνα με τη χθεσινή ενημέρωση, που έκανε ο Έλληνας υπουργός στους δημοσιογράφους, η Ελλάδα θα προσέλθει στο τραπέζι του διαλόγου επιθυμώντας έμπρακτα την επίτευξη λύσης. Αναμένοντας την εξέλιξη των σημερινών συνομιλιών, ο κ. Κοτζιάς είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο οι διαπραγματεύσεις να διαρκέσουν μόνο μια μέρα και όχι δύο όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

New York: FM @NikosKotzias meets w/ #fYROM FM @Dimitrov_Nikola in the presence of #UNSG Personal Envoy M. Nimetz / Συνάντηση ΥΠΕΞ Ν. Κοτζιά με τον ομόλογό του της πΓΔΜ N. Dimitrov στη Νέα Υόρκη παρουσία Προσωπικού Απεσταλμένου ΓΓ ΟΗΕ M. Nimetz pic.twitter.com/Ib5rYLM3qO
– Υπουργείο Εξωτερικών (@GreeceMFA) May 24, 2018

 

Διαβάστε επίσης:

Ζ. Ζάεφ για διαπραγμάτευση με την Ελλάδα: Είμαστε κοντά στη λύση

Read previous post:
Αναβαθμίζεται ένα από τα σημαντικότερα εργαστήρια της Κτηνιατρικής του ΑΠΘ

Στην ανακαίνιση και αναβάθμιση ενός από τα σημαντικότερα εργαστήρια του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, προχωρά η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, μετά την...

Close