Μπορεί να είναι αλήθεια ότι δεν μπορείς να εξαπατήσεις όλους τους ανθρώπους για πάντα, αλλά μπορείς να εξαπατήσεις αρκετούς από αυτούς  για αρκετό καιρό, ώστε να κυβερνήσεις μια μεγάλη χώρα. Will Durant, 1885-1981, Αμερικανός ιστορικός & φιλόσοφος.

Σε δύσκολη θέση ο Βιεϊρά

4 Δεκεμβρίου, 2020

Πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στον πάγκο της Νις ο Πατρίκ Βιεϊρά, μετά και την ήττα από τη Λεβερκούζεν με 3-2 και τον αποκλεισμό της από τη συνέχεια του Europa League. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου, η διοίκηση της ομάδας είναι έντονα δυσαρεστημένη από την φετινή αγωνιστική εικόνα και βρίσκεται στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του. 

Οι φίλαθλοι της ομάδας ζητούν, επίσης, την απομάκρυνση του, ενώ ο ίδιος θέλησε να υποβαθμίσει τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό και ζήτησε πίστωση χρόνου για την ομάδα: 
«Ο σχεδιασμός της Νις θέλει χρόνο και υπομονή. Θα βελτιωθούμε. Μία ομάδα χτίζεται μέσα στον χρόνο. Κάθε χρόνο, πρέπει να μάθεις κάτι καινούργιο. Η Νις βρίσκεται στη διαδικασία της δημιουργίας μίας ομάδας με νεαρούς παίκτες που πρέπει να μάθουν από τα λάθη τους. Πρέπει όλοι να τους δείξουν εμπιστοσύνη είτε συνεχίσουμε με μένα, είτε χωρίς εμένα».

Δ. Καρακώστας