Η απογοήτευση είναι ένα είδος χρεοκοπίας. Χρεοκοπίας επειδή ξοδεύουμε πολλά σε ελπίδες και προσδοκίες. Eric Hoffer, 1902-1983, Αμερικανός συγγραφέας & φιλόσοφος.

Σε δίκη παραπέμπεται ο Δανός εφευρέτης για τη δολοφονία της δημοσιογράφου Κιμ Βαλ

16 Ιανουαρίου, 2018

Ο Δανός εφευρέτης Πέτερ Μάντσεν θα παραπεμφθεί σε δίκη για τη δολοφονία της Σoυηδέζας δημοσιογράφου Κιμ Βαλ πάνω στο αυτοσχέδιο υποβρύχιό του τον Αύγουστο του 2017 ανοικτά της Δανίας, ανακοίνωσε σήμερα η εισαγγελία της Κοπεγχάγης.

Ο Μάντσεν, ο οποίος είχε συλληφθεί και προφυλακιστεί μετά την εξαφάνιση της νεαρής δημοσιογράφου υπό περίεργες συνθήκες, ομολόγησε ότι διαμέλισε το πτώμα της και πέταξε τα μέλη της στη θάλασσα, αλλά διαψεύδει ότι τη σκότωσε. Η δίκη του θα ξεκινήσει στις 8 Μαρτίου. Κατηγορείται για φόνο, βεβήλωση πτώματος και σεξουαλική επίθεση, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εισαγγελία που αναμένεται να ζητήσει ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Η Βαλ, μια τριαντάχρονη ανεξάρτητη δημοσιογράφος η οποία έκανε έρευνα για ένα άρθρο σχετικά με τον επιχειρηματία και αεροναυπηγό, αγνοείτο αφού την πήρε μαζί του για ένα ταξίδι με το υποβρύχιό του, μήκους 17 μέτρων.

Περισσότερα στη κατηγορία Ειδήσεις
Ο Ρουμάνος πρόεδρος διόρισε μεταβατικό πρωθυπουργό τον υπ. Άμυνας Μίχαϊ Φίφορ

Ο κεντρώος πρόεδρος της Ρουμανίας Κλάους Γιοχάνις διόρισε σήμερα μεταβατικό πρωθυπουργό τον υπουργό Άμυνας Μίχαϊ Φίφορ σε αντικατάσταση του απερχόμενου...

Close