Ο ηγέτης πρέπει να είναι πρακτικός και ρεαλιστής, πρέπει όμως να μιλάει σαν οραματιστής και ιδεολόγος - Έρικ Χόφφερ

Σε Δημόσια διαβούλευση το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ

17 Ιουλίου, 2020

Σε δημόσια διαβούλευση πρόκειται να βγει από την προσεχή εβδομάδα το σχέδιο για το νέο σύγχρονο γήπεδο του ΠΑΟΚ, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από το Υπουργείο Χωροταξίας και την Διεύθυνση Περιβάλλοντος. Η διαβούλευση – που θα έχει διάρκεια 45 ημερών – θα ξεκινήσει πιθανώς την Δευτέρα, και σε αυτήν μπορούν να κατατεθούν οι οποιεσδήποτε ενστάσεις.

Οπως προκύπτει η όλη διαδικασία μπαίνει στην τελική ευθεία της, με χρονοδιάγραμμα που θα καταλήγει στην έκδοση του σχετικού προεδρικού διατάγματος, ίσως και στους πρώτους μήνες του επόμενου έτους.

Επίσης όπως έγινε γνωστό ολόκληρος ο φάκελος, η μελέτη και τα σχέδια για τη νέα Τούμπα θα βρίσκονται σύντομα, στην ιστοσελίδα της δημόσιας διαβούλευσης, κάτι που σημαίνει πως οι φίλοι του ΠΑΟΚ αλλά και λοιποί ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να έχουν μια πρώτη εικόνα και ενημέρωση για το υπό προετοιμασία κατασκευής γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Περισσότερα στη κατηγορία Ρεπορτάζ
Σύλληψη για κατοχή αρχαίων νομισμάτων

Πλήθος αρχαίων νομισμάτων κατηγορείοται ότι κατείχε άνδρας, 51 ετών, που συνελήφθη σε περιοχή των Σερρών και παραπέμφθηκε στην αρμόδια εισαγγελία...

Close