Το Κακό είναι προϊόν της ικανότητας του ανθρώπου να κάνει αφηρημένο αυτό που είναι συγκεκριμένο. Jean-Paul Sartre, 1905-1980, Γάλλος φιλόσοφος

Σε δημοπρασία η φανέλα του Ντουμπλάντις

6 Απριλίου, 2020

Δύο φορές κατέρριψε ο ‘Αρμαντ Ντουπλάντις μέσα στο Φεβρουάριο το παγκόσμιο ρεκόρ στο επί κοντώ για να γίνει ο «κυρίαρχος των αιθέρων». Ο πρωταθλητής Ευρώπης, έβαλε σε δημοπρασία τον αριθμό (το bib) που φορούσε στον αγώνα του Τόρουν, όπου σημείωσε το πρώτο  από τα δύο παγκόσμια ρεκόρ, για να συγκεντρώσει χρήματα στη μάχη κατά της COVID-19.

Ο 21χρονος Σουηδός σημείωσε 6.17μ το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου στο μίτινγκ που έγινε στο Τόρουν της Πολωνίας (εκεί θα γίνει και το ευρωπαϊκό κλειστού του 2021) και κατέρριψε την προηγούμενη κορυφαία επίδοση του Γάλλου Ρενό Λαβιλενί που ήταν 6.16μ από το 2014. Επτά ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 15 Φεβρουαρίου ο νεαρός άλτης  σημείωσε νέο παγκόσμιο ρεκόρ με 6.18μ στη Γλασκώβη.

Ο Ντουπλάντις έβαλε σε δημοπρασία τον αριθμό συμμετοχής του από το Τόρουν και ήδη μετά από τέσσερις ημέρες η προσφορά έχει ξεπεράσει τις 10.000 σουηδικές κορώνες. Φυσικά ο αριθμός φέρει την υπογραφή του νεαρού αθλητή.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΟΥΡΔΟΥΚΟΥΤΑΣ

Read previous post:
Ηράκλειο: Μια καραντίνα πριν από 100 χρόνια

Έρευνα σε ό,τι αφορά περιόδους πανδημίας στην περιοχή απ’ όπου κατάγεται, τον Μοχό του δήμου Χερσονήσου στο Ηράκλειο Κρήτης, έκανε...

Close