Όπως στους σύγχρονους αυτοκινητόδρομους δεν υπάρχει χώρος για κάρα ή για περιπλανώμενους πεζούς, έτσι και η σύγχρονη κοινωνία δεν έχει θέση για ζωές και μεθόδους που είναι πολύ εκκεντρικές. A.C. Grayling, Σύγχρονος Βρετανός φιλόσοφος

Σε χαμηλό δύο μηνών «προσγειώνεται» το bitcoin

13 Ιουνίου, 2018

Επεκτείνει τις απώλειες του το Bitcoin σήμερα, μετά την πτώση του Σαββατοκύριακου και αφότου ανταλλακτήριο στη Νότια Κορέα ανακοίνωσε ότι δέχθηκε επίθεση. Και τα υπόλοιπα ψηφιακά νομίσματα είναι αποδυναμωμένα.

Το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα παγκοσμίως έφτασε στα 6.455 δολάρια, στο πιο χαμηλό σημείο από τον Απρίλιο, προτού ενισχυθεί τα τελευταία λεπτά, στα 6.570.

Το Σαββατοκύριακο έχασε περίπου 10% της αξίας του, ύστερα από τα νέα ότι το Coinrail στη Νότια Κορέα είχε δεχθεί επίθεση από χάκερς, αν και το ίδιο το νόμισμα δεν συμπεριλαμβανόταν σε αυτά που εκλάπησαν.

Τις τελευταίες 24 ώρες κατρακυλάει άνω του 4%, σύμφωνα με το CoinMarketCap, ενώ μέχρι στιγμής φέτος είναι 50% χαμηλότερα.

Το ethereum, δεύτερο μεγαλύτερο παγκοσμίως όσον αφορά την κεφαλαιοποίηση, χάνει 6%, φτάνοντας στα 499 δολάρια. Απώλειες 6% και για το ripple, που καταλήγει στα 56 σεντς.

Read previous post:
ΕΦΚΑ: Τι ισχύει για τους ναυτικούς και τις αναπηρικές συντάξεις

Με τους όρους και τις προϋποθέσεις που προβλέπονταν από το ΝΑΤ θα χορηγείται αναπηρική σύνταξη στους ναυτικούς, τουλάχιστον μέχρι να...

Close