Η δύναμη μιας κυβέρνησης είναι αντιστρόφως ανάλογη με το βάρος των φόρων. Emile de Girardin, 1802-1881, Γάλλος διανοούμενος.

Σε αναστολή η ταμειακή βεβαίωση νέων οφειλών από τον Δήμο Ηρακλείου

Την αναστολή ταμειακής βεβαίωσης νέων οφειλών, αποφάσισε ο Δήμος Ηρακλείου με σκοπό, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, την ελάφρυνση των πολιτών από την κρίση που δημιούργησαν η εμφάνιση και η διάδοση του κορονοϊού. Η αναστολή αφορά το χρονικό διάστημα από τις αρχές Μαρτίου 2020 και έως ότου κριθεί αναγκαίο και δεν αφορά, όπως επισημαίνεται, τις κατεπείγουσες περιπτώσεις ταμειακής βεβαίωσης και όσων γίνονται κατόπιν αιτήσεων των οφειλετών για τη δική τους εξυπηρέτηση.
Η αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών υπηρεσιών Μαρία Καναβάκη δήλωσε σχετικά: «Στόχος μας είναι η ελάφρυνση των υποχρεώσεων των πολιτών, όσο και η οικονομική τους ανακούφιση στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, και για αυτό σε συνεργασία με το τμήμα ταμειακής βεβαίωσης προχωρήσαμε στην προαναφερόμενη πρωτοβουλία. Η οικονομική υπηρεσία του Δήμου Ηρακλείου στο μέτρο των δυνατοτήτων της και του προβλεπόμενου θεσμικού πλαισίου θα συνεχίσει να προβαίνει σε παρόμοιες ενέργειες, όπου κρίνουμε ότι χρειάζεται ή επιβάλλεται από τις πρωτόγνωρες σημερινές συνθήκες».
 
 

Read previous post:
Αλ. Χαρίτσης: Μέτρα-ασπιρίνες από την κυβέρνηση στην οικονομία

«Σταγόνα στον ωκεανό» και «μέτρα ασπιρίνες, αναντίστοιχα με το μέγεθος και το βάθος της κρίσης που βιώνουμε», χαρακτήρισε τα οικονομικά...

Close