Σε κάθε κρίση τα θέματα είναι πολύ πιο περίπλοκα από ό,τι αφήνουν στο κοινό να μάθει - John Le Carré

Σάλος με βίντεο της Sun που δείχνει παίκτες της Άρσεναλ να εισπνέουν «hippy crack»

7 Δεκέμβριος, 2018

Βίντεο που εμφανίζει παίκτες της Αρσεναλ σε πάρτι, παρουσίασε η αγγλική εφημερίδα «Sun». Τους δείχνει να πίνουν βότκα και σαμπάνια αξίας άνω των 2.000 ευρώ κάθε μπουκάλι, φθάνοντας σε έναν λογαριασμό κοντά στα 30.000 ευρώ. 

 Ωστόσο, το σημαντικό είναι ότι κάποιοι φαίνονται ότι εισπνέουν το «hippy crack», ένα είδος «αερίου γέλιου». Αυτή η ουσία είναι οξείδιο του αζώτου και, παρόλο που δεν είναι παράνομο να να το αγοράζει κάποιος ενήλικας στην Αγγλία, είναι παράνομο να πωλείται σε παιδιά κάτω των 18 ετών. Αυτό το φάρμακο έγινε  διάσημο στο Ηνωμένο Βασίλειο πριν από λίγα χρόνια.

 Στο βίντεο, καταγράφονται σκηνές από το πάρτι τον Αύγουστο. Φαίνονται οι Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, Αλεξάντρ Λακαζέτ, Ματέο Γκουεντζούτζι, Σιντ Κολάσινατς και Μεσούτ Οζίλ να καταναλώνουν την ουσία. Επίσης μαζί τους είναι οι Μιχταριάν και Μουστάφι, χωρίς όμως να κάνουν το ίδιο.
 
 Εν τω μεταξύ, ο σύλλογος έχει προειδοποιήσει ότι θα λάβει μέτρα: «Θα μιλήσουμε στους παίκτες γι΄ αυτό το περιστατικό και θα θυμηθούν τις ευθύνες τους ως εκπρόσωποι του συλλόγου». 

Read previous post:
Βέλγιο: Προβληματισμός για το ενδεχόμενο επεισοδίων στις αυριανές συγκεντρώσεις

Προβληματισμός υπάρχει τόσο στην αστυνομία όσο και στο επιτελείο της βελγικής κυβέρνησης για το ενδεχόμενο πρόκλησης επεισοδίων κατά τη διάρκεια...

Close