Πολιτικός είναι κάποιος που διαιρεί τους ανθρώπους σε δυο τάξεις: σε υποχείρια και σε εχθρούς. Φρήντριχ Νίτσε, 1844-1900, Γερμανός φιλόσοφος

Σ. Παντελίδης: «Παρουσιάζουμε πρόοδο»

19 Ιούλιος, 2019

Την ικανοποίησή του από τα όσα είδε από τους παίκτες του εξέφρασε ο προπονητής του Άρη, Σάββας Παντελίδης, μετά τη φιλική νίκη της ομάδας του με σκορ 2-1 επί του Ατρόμητου στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Αρκετά συμπεράσματα έβγαλε, από την άλλη πλευρά, ο Γιάννης Αναστασίου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σάββας Παντελίδης: «Όσο προχωρούν οι μέρες γινόμαστε καλύτεροι, χωρίς ακόμα να έχουμε φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Στην προετοιμασία ακόμα και δύο και τρεις μέρες ή μία βδομάδα είναι πολύ σημαντικός χρόνος για να βελτιωθείς. Είμαστε στο σωστό δρόμο. Όσοι έχουν δει την προετοιμασία, καταλαβαίνουν ότι η ομάδα παρουσιάζει πρόοδο, αλλά θέλουμε δουλειά ακόμα. Ήμασταν καλά για μεγάλο χρονικό διάστημα».

Για τον Ιντέγε Μπράουν ο τεχνικός του Άρη είπε πως «χρειάζεται υπομονή», ενώ για τα άλλα δύο νέα πρόσωπα, Ντάνιελ Σούντγκρεν και Λούκας Σάσα, σχολίασε: «Όσο περνούν οι μέρες θα μας βοηθήσουν περισσότερο».

Οι δηλώσεις του προπονητή του Ατρόμητου, Γιάννη Αναστασίου: «Έβγαλα πολλά συμπεράσματα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αργοί, χωρίς τέμπο, όμως στο δεύτερο αλλάξαμε το σύστημα και γίναμε πιο ευέλικτοι. Είδα πολλά πράγματα, κυρίως παιδιά που δεν είχαν αγωνιστικό ρυθμό, γιατί έλειπαν, καθώς θέλω να ξέρω σε ποιους να υπολογίζω για τον ευρωπαϊκό αγώνα την επόμενη βδομάδα. Είναι δύσκολο να είμαστε 100% έτοιμοι αυτή την περίοδο, αλλά θα είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό που πρέπει να κάνουμε».

Διαβάστε επίσης:

Πρώτη νίκη στα φιλικά ο Άρης

Read previous post:
Τριανταεννέα χρόνια από την διοργάνωση που… λαβώθηκε από τον ψυχρό πόλεμο

Ο ψυχρός πόλεμος μαινόταν και η εποχή της περεστρόικα αργούσε.

Close