Μερικές φορές εύχομαι οι άνθρωποι να έδιναν μεγαλύτερη έμφαση στην τήρηση του νόμου από όση δίνουν στην επιβολή του. Calvin Coolidge, 1872-1933, Αμερικανός πρόεδρος

Σ. Κεδίκογλου: «Η αυτοδυναμία αποτελεί εθνική αναγκαιότητα»

25 Μαΐου, 2023

«Η αυτοδυναμία αποτελεί εθνική αναγκαιότητα» αναφέρει σε δήλωσή του ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και βουλευτής Εύβοιας, Σίμος Κεδίκογλου προσθέτοντας ότι «οι πολίτες την Κυριακή των εκλογών, έστειλαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα».

 

Όπως επισήμανε «η Νέα Δημοκρατία έχει την έγκριση των πολιτών να κυβερνήσει αυτοδύναμη και δυνατή. Αυτό ζήτησαν οι ψηφοφόροι και το ζήτησαν με τρόπο εμφατικό».

 

Παράλληλα υπογράμμισε ότι θα πρέπει «να πείσουμε ακόμα περισσότερους πως η πατρίδα μας αξίζει περισσότερα. Η αυτοδυναμία άλλωστε δεν αποτελεί κομματική σκοπιμότητα, αλλά εθνική αναγκαιότητα» καθώς «είναι προϋπόθεση για να διασφαλιστεί η σταθερότητα που έχει ανάγκη η χώρα και να μην μπει σε περιπέτειες».

 

Τέλος, ο κ. Κεδίκογλου σημείωσε πως «χρειάζεται μάλιστα να είμαστε ακόμη περισσότεροι στη νέα κάλπη, για να είναι ισχυρή και ξεκάθαρη η εντολή για ρήξεις και τομές με όσα μας κράτησαν πίσω για δεκαετίες».

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ