Μερικές φορές σκέφτομαι ότι είμαστε μόνοι μας στο Σύμπαν και άλλες ότι δεν είμαστε. Σε κάθε περίπτωση, η ιδέα είναι συγκλονιστική. - Arthur Clarke, 1917-2008, Βρετανός συγγραφέας επιστημονικής φαντασίας

Σ. Φάμελλος: «Η ανάπτυξη για τη Δυτική Ελλάδα περνά από το περιβάλλον»

6 Φεβρουαρίου, 2018

«Η ανάπτυξη για τη Δυτική Ελλάδα περνά από το περιβάλλον» ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελος, μιλώντας στο 9ο Περιφερειακό Συνέδριο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, το οποίο πραγματοποιείται στην Πάτρα. Ο κ. Φάμελλος συμπλήρωσε ότι «τα αναπτυξιακά συνέδρια είναι μία βαθιά μόνιμη δημοκρατική τομή που γίνεται σε όλη την Ελλάδα με συμμετοχή της κοινωνίας και των παραγωγών, με σκοπό η ανάπτυξη να παράγει προϊόν και να είναι μακροπρόθεσμη».

Σε αυτό το σημείο σημείωσε ότι «είναι σημαντικό να σχεδιάσουμε από τώρα την επόμενη μέρα, δηλαδή με ποιους θεσμούς και ποια παραγωγικά εργαλεία θα υλοποιήσουμε την ανάπτυξη για την οποία συζητούμε».

Όσον αφορά στην Δυτική Ελλάδα, τόνισε ότι «αποτελεί ένα μείγμα ευκαιριών και αντιθέσεων, που από τη μία μεριά έχει βαριά διεθνή ακτινοβολία, σημαντική κληρονομιά και μεγάλο φυσικό πλούτο και από την άλλη έχει έντονα τα σημάδια της αποβιομηχάνισης και της λιτότητας των τελευταίων χρόνων».

Περισσότερα στη κατηγορία Πολιτική
ΤΑΖ: Τραγική και παράλογη η υπεροψία της γαλλικής και εν μέρει της γερμανικής Αριστεράς απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ

«Το γαλλικό κόμμα της Αριστεράς (Parti de Gauche), θέλει διώξει τον ΣΥΡΙΖΑ από την Ευρωπαϊκή Αριστερά και η πτέρυγα της...

Close