Να αγωνίζεσαι, να ψάχνεις, να βρίσκεις και να μην υποκύπτεις. Alfred Tennyson, 1809-1892, Άγγλος ποιητής

Ρωσία: «Περιμένουμε την θέση της FIFA»

9 Δεκεμβρίου, 2019

Σε ανακοίνωση προέβη η ρωσική ομοσπονδία ποδοσφαίρου, σχετικά με την απόφαση του WADA για αποκλεισμό τεσσάρων ετών της Ρωσίας από τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τα παγκόσμια πρωταθλήματα σε μια σειρά αθλημάτων, για παραποίηση εργαστηριακών δεδομένων ντόπινγκ:
 
    «Η ρωσική ομοσπονδία ποδοσφαίρου δεν έχει ακόμη λάβει την επίσημη θέση της FIFA για την απόφαση του WADA. Παρακολουθούμε στενά τη συμμόρφωση με την πολιτική για την καταπολέμηση του ντόπινγκ και ελπίζουμε ότι δεν θα υπάρξουν περιορισμοί της FIFA στις ομάδες μας, καθώς και στην φιλοξενία διοργανώσεων στην Ρωσία», ανέφερεται χαρακτηριστικά, στην σχετική ανακοίνωση. 

    Ο πρώην αντιπρόεδρος της FIFA, Βιάτσεσλαβ Κολόσκοφ, δήλωσε ότι είναι πεπεισμένος πως ο αποκλεισμός δεν θα επηρεάσει το ποδόσφαιρο.
 

Read previous post:
Μ. Χρυσοχοϊδης: Ο εξευτελισμός της ανθρώπινης προσωπικότητας δεν είναι νοητός. Όταν συμβαίνει, η αστυνομία τον αντιμετωπίζει

«Ο εξευτελισμός της ανθρώπινης προσωπικότητας δεν είναι νοητός ποτέ, πουθενά από κανένα και με οποιαδήποτε δικαιολογία», επισημαίνει σε ανάρτηση, στην...

Close