Εκατομμύρια είχαν δει το μήλο να πέφτει, αλλά μόνο ο Νεύτων ρώτησε γιατί. Bernard Baruch, 1870-1965, Αμερικανός επιχειρηματίας & πολιτικός

Ρούντιγκερ: «Ο ρατσισμός έχει κερδίσει»

24 Φεβρουαρίου, 2020

Ο αμυντικός της Τσέλσι, Αντόνιο Ρούντιγκερ, είπε ότι «ο ρατσισμός έχει κερδίσει» και ότι έγινε «αποδιοπομπαίος τράγος», αφού Τότεναμ και αστυνομία του Λονδίνου, δήλωσαν ότι δεν βρήκαν κανένα στοιχείο για να υποστηρίξουν τον ισχυρισμό του ότι δέχθηκε ρατσιστική επίθεση, κατά τη διάρκεια αγώνα της Premier League τον Δεκέμβριο.
 
    Ο Ρούντιγκερ συμμετείχε σε ένα περιστατικό στο οποίο ο Σον Χέουνγκ-Μιν της Τότεναμ είδε κόκκινη κάρτα, ενώ ο Γερμανός αμυντικός της Τσέλσι γνώρισε ρατσιστική επίθεση από τους φίλους της Τότεναμ στο Stamford Bridge.
 
    Ωστόσο, Τότεναμ και μητροπολιτική αστυνομία δήλωσαν ότι δεν βρήκαν στοιχεία ρατσιστικής επίθεση.
 
    «Ο ρατσισμός έχει κερδίσει. Οι παραβάτες μπορούν πάντοτε να επιστρέψουν στο γήπεδο, γεγονός που δείχνει ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν κερδίσει», δήλωσε ο Ρούντιγκερ στο Sky Sports, μετά τη νίκη (2-1) της Τσέλσι επί της Τότεναμ το Σάββατο.
 

Read previous post:
Σύσκεψη στο Μαξίμου για τον κοροναϊό και τα μέτρα προστασίας της χώρας

Σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου θα έχει, στις 09:30, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια ώστε να...

Close