Μέρα με την ημέρα, τίποτα δεν φαίνεται να αλλάζει, αλλά πολύ σύντομα όλα είναι διαφορετικά. - Bill Watterson, 1958-, Αμερικανός σκιτσογράφος

Ρουμενίγκε: «Απαράδεκτος ο ρατσισμός»

5 Ιουνίου, 2020

Η Μπάγερν Μονάχου, σύμφωνα με τα λόγια του διευθύνοντος συμβούλου της Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε, παίρνει και πάλι σαφή θέση στον αγώνα κατά του ρατσισμού, της μισαλλοδοξίας και της βίας. Ο βαυαρικός σύλλογος στις αρχές του έτους ξεκίνησε την εκστρατεία «κόκκινη ενάντια στον ρατσισμό».

«Ο θάνατος του Τζορτζ Φλόιντ, οι τρομερές εικόνες από την Αμερική, μας συγκλόνισαν βαθιά. Ο ρατσισμός είναι εντελώς απαράδεκτος. Στα 120 χρόνια ιστορίας του συλλόγου, η Μπάγερν ήταν πάντα αφοσιωμένη στις κοινωνικές αξίες. Ο σεβασμός, η ανοχή και ανθρωπισμός είναι οι βασικοί ακρογωνιαίοι λίθοι της φιλοσοφίας της ζωής μας. Οι διακρίσεις, το μίσος, ο αποκλεισμός και η βία δεν έχουν θέση στον κόσμο μας. Το έχουμε ήδη πει και θέλουμε να το επαναλάβουμε για άλλη μια φορά, με περισσότερη δύναμη και βαθιά πεποίθηση ώστε να ακουστεί σε όλο τον κόσμο: κόκκινη ενάντια στον ρατσισμό. Οι μαύρες ζωές αξίζουν».

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΣ

Read previous post:
Πρόστιμα σε Σάντσο και Ακανζί γιατί δεν φορούσαν μάσκες στο κομμωτήριο

Ο Τζέιντον Σάντσο δεν δέχθηκε και πολύ...

Close