Ένα κράτος αρχίζει να αυτοαποκαλείται πατρίδα όταν ετοιμάζεται να διαπράξει φόνους. Friedrich Durrenmatt, 1921-1990, Ελβετός θεατρ. συγγραφέας

Ρόουζ:«Κανένα πρόβλημα με τη μείωση των μισθών»

O Nτάνι Ρόουζ, που είναι δανεικός την Νιούκαστλ από την Τότεναμ, δήλωσε  στο  BBC Radio 5 Live, ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με τη μείωση των μισθών των ποδοσφαιριστών. Οι σύλλογοι συμφώνησαν να προτείνουν περικοπή κατά 30% για να διευκολυνθεί η οικονομική επιβάρυνση από την κρίση εξαιτίας  του κορονοϊού.   
 Υπήρξαν επικρίσεις για την αργή ανταπόκριση από το ποδόσφαιρο, ενώ ορισμένες ομάδες, συμπεριλαμβανομένης της Νιούκαστλ  έθεσαν  το προσωπικό σε προσωρινή άδεια. 
 «Είμαστε όλοι πρόθυμοι να κάνουμε κάτι», δήλωσε ο Ρόουζ. « Μπορώ να μιλήσω μόνο για τον εαυτό μου, αλλά δεν θα έχω κανένα πρόβλημα να συνεισφέρω από το μισθό μου  για ανθρώπους που αγωνίζονται στην πρώτη γραμμή και σε ανθρώπους που έχουν επηρεαστεί από αυτά που συμβαίνουν». 
 Η Premier League συμφώνησε να χρησιμοποιήσει τις περικοπές των μισθών για να δώσει 125 εκατομμύρια λίρες  σε EFL και National League, και να δώσει 20 εκατ, λίρες στο εθνικό σύστημα υγείας . 
 «Όμως  έχουμε την αίσθηση ότι είμαστε με την πλάτη στον τοίχο. Δεν ήταν απαραίτητο για τους ανθρώπους που δεν εμπλέκονται στο ποδόσφαιρο να λένε στους ποδοσφαιριστές τι πρέπει να κάνουν με τα χρήματά τους. Το βρίσκω τόσο περίεργο», πρόσθεσε.
 Α. Βαζογιάννης

Read previous post:
Κόντρα στην πανδημία αρχίζει η σεζόν στο Τατζικιστάν

Η εγχώρια ποδοσφαιρική σεζόν στο Τατζικιστάν ξεκινά σήμερα (Σάββατο 4/4) βάσει του χρονοδιαγράμματος, παρά το ότι όλες σχεδόν οι υπόλοιπες...

Close