Είναι ευκολότερο να ληστέψεις ιδρύοντας μια τράπεζα παρά απειλώντας έναν ταμία. - Μπέρτολ Μπρεχτ

Ρόντζερς: « Ασφαλές περιβάλλον το King Power Stadium»

 Ο Μπρένταν Ρόντζερς τόνισε ότι το  γήπεδο της Λέστερ , «King Power Stadium» είναι «ένα πολύ ασφαλές περιβάλλον» και η ομάδα του θα συνεχίσει να εργάζεται με τον ίδιο τρόπο, εκτός αν παρέμβουν οι τοπικές αρχές καθώς ο αριθμός των κρουσμάτων  κορονοϊού αυξάνεται στην περιοχή.

 Η κυβέρνηση επέβαλε καραντίνα στην πόλη του Λέστερ, η οποία έχει υψηλότερο ποσοστό κρουσμάτων από οπουδήποτε αλλού στη χώρα, στην πρώτη σημαντική προσπάθειά της να περιορίσει ένα ξέσπασμα, με τοπικά παρά εθνικά μέτρα.

 Μιλώντας πριν από την απόφαση της Δευτέρας, που θα μπορούσε να δει την Λέστερ να παίζει τους υπόλοιπους εντός έδρας αγώνες της Premier League σε ουδέτερες έδρες, ο Ρόντζερς είπε ότι η ομάδα του έπρεπε να είναι ευέλικτη.

 «Τίποτα δεν έχει αλλάξει ως προς το πώς εργαζόμαστε μέχρι τώρα σε αυτήν την κατάσταση», δήλωσε ο προπονητής της Λέστερ σε δημοσιογράφους. 

 «Είναι ένα πολύ ασφαλές περιβάλλον για να παίζουμε τα παιχνίδια. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μέχρι να μας πουν κάτι διαφορετικό. Θα αντιδράσουμε αναλόγως. Πρέπει να έχουμε ευκινησία αυτήν την περίοδο. Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή είμαστε στο ασφαλέστερο μέρος που μπορούμε να είμαστε όσον αφορά τη δουλειά μας.»

 Η Λέστερ επισκέπτεται την Έβερτον την Τετάρτη και στη συνέχεια πρόκειται να φιλοξενήσει την Κρίσταλ Πάλας το Σάββατο. 
 Ο προπονητής της Κρίσταλ Πάλας, Ρόι Χόντζσον είπε ότι θα ακολουθήσει τις οδηγίες της Premier League, σχετικά με το πού πρέπει να παίξει η ομάδα του.
 

«Είμαστε χαρούμενοι που θα παίξουμε με την Λέστερ. Θα το κάνουμε οπουδήποτε πιστεύει ότι πρέπει να παίξουμε η Premier League …», δήλωσε.

Αντ. Βαζογιάννης
 

Read previous post:
Εκτιμήσεις για αύξηση της τιμής του αργού πετρελαίου στα 100 δολάρια

Προβλέψεις για αύξηση της διεθνούς τιμής του αργού ακόμη και στα 100 δολάρια το βαρέλι τα επόμενα χρόνια ως αποτέλεσμα...

Close