Ο καθένας είναι μεγαλοφυΐα, αλλά αν κρίνεις ένα ψάρι από την ικανότητά του να σκαρφαλώσει σ’ ένα δέντρο, θα περάσει όλη του τη ζωή πιστεύοντας πως είναι ηλίθιο - Albert Einstein

Ρόμπεν: «Επέστρεψα μόνο για την Γκρόνινγκεν»

Ο Αριεν Ρόμπεν, ένα χρόνο αφότου ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, θα επιστρέψει στα γήπεδα, προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του, την Γκρόνιγκεν. Ο 36χρονος Ολλανδός σταρ υπέγραψε συμβόλαιο για την σεζόν 2020-21 με την ομάδα, με την οποια το 2000 έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα, πριν «μετακομίσει» δύο χρόνια αργότερα στην Αϊντχόφεν. 

«Νιώθω υπέροχα, καθώς είμαι ξανά στο σύλλογο όπου άρχισα, και αν επέστρεψα να παίξω ήταν από αγάπη για αυτήν την ομάδα. Η Γκρόνιγκεν μου έκανε πρόταση να επιστρέψω ως παράγοντας ή προπονητής της ομάδας Νέων, εγώ όμως πιστεύω ότι ο τομέας στον οποίο μπορώ ακόμα να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου είναι ο αγωνιστικός χώρος. Αισθάνομαι καλά και πιστεύω ότι έχω πάρει τη σωστή απόφαση. Αν είχα προτάσεις από άλλες ομάδες δεν θα τις εξέταζα, αλλά η Γκρόνιγκεν είναι για μένα πάθος».

Η Γκρόνινγκεν τερμάτισε ένατη στο ολλανδικό πρωτάθλημα της σεζόν 2019-20, που διακόπηκε πρόωρα λόγω κορονοϊού.

Περισσότερα στη κατηγορία Ανάλυση Επικαιρότητας
Στις 25 Ιουλίου ξεκινάει το πρωτάθλημα στην Κίνα

Στη σέντρα το κινεζικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, καθώς ορίστηκε η 25η Ιουλίου ως ημέρα έναρξης της σεζόν στην ασιατική χώρα.

Close