Για να σωθεί η οικονομία, το Κράτος πρέπει να προσλαμβάνει έναν εργάτη για να ανοίγει μια τρύπα και ένα άλλο εργάτη για να την κλείνει. - John Maynard Keynes (1883-1946 , Βρετανός οικονομολόγος)

Roadshow στη Ρωσία πραγματοποίησαν τα στελέχη της διεύθυνσης τουρισμού της περιφέρειας Αττικής

11 Οκτωβρίου, 2019

    Περιοδεία (roadshow) στη Ρωσία πραγματοποίησαν τα στελέχη της διεύθυνσης τουρισμού της περιφέρειας Αττικής, παρουσιάζοντας τις δυνατότητες που προσφέρει η Αττική ως σύνολο προορισμών για διακοπές σύντομης διάρκειας (City Break).

     Μάλιστα την Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2019, στη Μόσχα, σε συνεργασία με το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Μόσχα και την Υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Ρωσίας & Κ.Α.Κ., πραγματοποιήθηκε παρουσίαση της περιφέρειας Αττικής  σε σημαντικούς τουριστικούς παράγοντες της Ρωσίας – tour operators, δημοσιογράφων και φορέων της ρωσικής βιομηχανίας τουρισμού.  Πάνω από 20 εκπρόσωποι της ρωσικής τουριστικής αγοράς (από TEZTour, CoralTravel, CarlsonTourism, PEGAS, PanteonTravel, RataNews, InterfaxTourism κ.ά.), είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το σύνολο των γεωγραφικών και θεματικών τουριστικών εμπειριών της Αττικής και να απολαύσουν εξαιρετικές ελληνικές γεύσεις.

    Παράλληλα  την Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, σε συνεργασία με το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στην Αγία Πετρούπολη και την Υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Ρωσίας & Κ.Α.Κ., πραγματοποιήθηκε εκ νέου παρουσίαση της περιφέρειας Αττικής σε 25 25 touro perators, δημοσιογράφους ενώ παρευρέθηκαν και εκπρόσωποι ταξιδιωτικών οργανισμών, όπως, AmbotisHolidays, AnnexTour, BeleonTours, Intourist, SaintPetersburgCenterofTourism, TUISPB, CommodoreWorldofTravel, Ένωση Δημοσιογράφων Αγίας Πετρούπολης και Περιφέρειας Λένινγκραντ, κ.ά.

Με αφορμή τη συγκεκριμένη δράση ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, δήλωσε ότι προτεραιότητά είναι η ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Αττικής, του πολιτισμού και των ιστορικών μνημείων της, μέσα από μία στοχευμένη τουριστική προβολή. Θέλουμε να ενισχύσουμε την εξωστρέφεια της Αττικής μας, προκειμένου να την καταστήσουμε 12μηνο τουριστικό προορισμό. 

KAX

Read previous post:
“Η τεχνητή νοημοσύνη το πιο ενδιαφέρον εμπόδιο αλλά και η πιο ενδιαφέρουσα ευκαιρία” δηλώνει στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο επικεφαλής του τομέα Ηθικής της ΕΕ, Ισίδωρος Καρατζάς

"Η τεχνητή νοημοσύνη είναι το πιο ενδιαφέρον εμπόδιο που έχουμε μπροστά μας αλλά και η πιο ενδιαφέρουσα ευκαιρία, καθώς πάντοτε...

Close