Ο πόλεμος εναντίον μιας ξένης χώρας συμβαίνει μόνο όταν οι τάξεις με το χρήμα εκτιμούν ότι θα βγάλουν κέρδος από αυτόν - George Orwell (1903-1950, Βρετανός συγγραφέας)

Ριμπερί: «Η ουλή μου έδωσε δύναμη»

16 Ιανουαρίου, 2018

Σε συνέντευξή του στο Canal +, ο Φρανκ Ριμπερί εξήγησε πως η ουλή που έχει στο πρόσωπο από μικρή ηλικία, μετά από ένα αυτοκινητικό ατύχημα, τον βοήθησε να διαμορφώσει τον χαρακτήρα του.  «Η ουλή … Αυτή μου διαμόρφωσε αυτό το χαρακτήρα και μου έδωσε αυτήν τη δύναμη. Δεν είναι εύκολο να έχεις μια τέτοια ουλή σαν παιδί, να αντιμετωπίζεις τον τρόπο που σε κοιτάζουν οι άνθρωποι, την κριτική … Η οικογένειά μου υπέφερε πολύ», είπε ο Γάλλος διεθνής. 

«Οι άνθρωποι έλεγαν: «Κοιτάξτε το πρόσωπό του, το κεφάλι του … Τι είναι αυτό το σημάδι; Είναι άσχημο …». Μιλούσαν για εμένα όχι γιατί ήμουν ο Φράνκ ή καλός ποδοσφαιριστής, αλλά λόγω της ουλής. Παρ΄ όλο που ήμουν νέος και με ενοχλούσε, ποτέ δεν έκλαψα. Ποτέ, ποτέ, ποτέ … Αλλά υπέφερα », παραδέχτηκε ο επιθετικός της Μπάγερν.
 

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
Μάντσεστερ Σίτι: Οι «δολοφόνοι της τελευταίας στιγμής»

Καλπάζει προς τον τίτλο η Μάντσεστερ Σίτι, που μπορεί να έχασε το αήττητο μετά από 23 αγωνιστικές στην Premier League...

Close