Να βάζεις τα δικαιώματα των άλλων πάνω από τα δικά σου συναισθήματα και τα συναισθήματα των άλλων πάνω από τα δικά σου δικαιώματα, John Wooden, 1910-2010, Αμερικανός προπονητής μπάσκετ

Ρητή δέσμευση Π. Γερουλάνου για τη διασφάλιση του δημόσιου χαρακτήρα της καθαριότητας

23 Μάιος, 2019

Διαδοχικές συναντήσεις είχε τις τελευταίες ημέρες ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος, με τους εργαζόμενους και τις διοικήσεις νευραλγικών υπηρεσιών του δήμου Αθηναίων, όπως είναι η Δημοτική Αστυνομία, η υπηρεσία Καθαριότητας και το Μηχανολογικό στην Ιερά Οδό, καθώς επίσης και με τον Σύλλογο Εργαζομένων του δήμου Αθηναίων.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή του, ο κ. Γερουλάνος στη συνάντηση που είχε με τον Σύλλογο Εργαζομένων του Δήμου Αθηναίων στη Λιοσίων, ο πρόεδρός του, Βασίλης Πολυμερόπουλος αναφέρθηκε στην υποστελέχωση των υπηρεσιών καθώς και στην ανάγκη μιας διαφορετικής οργάνωσης του δήμου, ώστε να συνεργάζεται πιο αποτελεσματικά με τους εργαζόμενους.

Από την πλευρά του, ο κ. Γερουλάνος υπογράμμισε «πριν αρχίσουμε να μιλάμε για ιδιωτικοποιήσεις θεωρώντας το ως τη μοναδική λύση στο κάθε πρόβλημα θα πρέπει πρώτα να δώσουμε στους εργαζόμενους τα σωστά εργαλεία ώστε να εργαστούν πιο αποτελεσματικά, να φροντίσουμε για μια καλύτερη κατανομή του προσωπικού και να εδραιώσουμε μια εποικοδομητική συνεργασία ανάμεσα στον δήμο και τους εργαζόμενους». Επίσης ο κ. Γερουλάνος επισκέφθηκε τη διεύθυνση της Δημοτικής Αστυνομίας όπου, σύμφωνα με την ανακοίνωση, δεσμεύθηκε για καλύτερη συνεργασία της ΕΛΑΣ με τη Δημοτική Αστυνομία, καλύτερη εκπαίδευση των δημοτικών αστυνομικών, μέριμνα για ανανέωση υλικοτεχνικών υποδομών και αποτελεσματικότερη συνεργασία της με το σύνολο των υπηρεσιών του δήμου για μια ποιοτικότερη ζωή στην πόλη για όλους.

Ακόμη, ο κ. Γερουλάνος επισκέφθηκε το Μηχανολογικό του δήμου στην Ιερά Οδό, όπου διαπίστωσε «στέγαστρα σε κακή κατάσταση και εργασιακό περιβάλλον χωρίς τις απαιτούμενες προδιαγραφές. «Είναι άθλος ότι καταφέρνουν και κάνουν τη δουλειά τους υπό αυτές τις συνθήκες. Οφείλουμε να εργαστούμε άμεσα για να δώσουμε σε κάθε εργαζόμενο τη δύναμη να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της πόλης με σύγχρονα εργαλεία και αξιοπρέπεια», δήλωσε.

Επίσης επισκέφθηκε την υπηρεσία Καθαριότητας μαζί με τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Μπρούλια, όπου μίλησαν στους εργαζομένους. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τόσο τα σωματεία των υπαλλήλων όσο και ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος, δεσμεύθηκαν ρητά, από κοινού με τον νυν δήμαρχο απέναντι στους εργαζόμενους, ως δημοτική παράταξη «ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ», για τη διαφύλαξη του δημόσιου χαρακτήρα της υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων και την αναβάθμιση των εργαλείων που έχουν στη διάθεσή τους. «Αυτή εδώ η μάζωξη σήμερα δείχνει ότι υπάρχει μια πίστη ότι αυτός ο χώρος θα μείνει δημόσιος. Δεν υπάρχει πρόβλημα στην πόλη που να μην αντιμετωπίζετε πρώτοι εσείς. Θέλω να είστε τα μάτια μου στον δήμο και σας υπόσχομαι ότι εγώ θα είμαι η φωνή σας στην κοινωνία, για να σέβονται όλοι τη δουλειά που κάνετε για όλους εμάς», δήλωσε ο κ.Γερουλάνος.

Read previous post:
Λιάπης στο «Πρακτορείο FM»: «Ευτυχία που θα έχει 3 ομάδες στην Α1 η Θεσσαλονίκη»

Στη σπουδαιότητα παρουσίας τριών ομάδων της Θεσσαλονίκης στην Basket League, για τη νέα αγωνιστική περίοδο, εστίασε ο Μιχάλης Λιάπης, μετά...

Close