Τα μόνα πράγματα που μπορεί κανείς να θαυμάζει για πολύ, είναι τα πράγματα που θαυμάζει χωρίς να ξέρει γιατί. Jean Rostand, 1894-1977, Γάλλος επιστήμονας & φιλόσοφος

Ρενέσες: «Το πιστέψαμε»

15 Νοεμβρίου, 2019

Ο Αΐτο Γκαρθία Ρενέσες ήταν χαρούμενος για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, μια νίκη στη 2η παράταση (105-106) που ήταν και η δεύτερη στη Euroleague για την Άλμπα φέτος.

Ο τεχνικός της ομάδας του Βερολίνου δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο ΟΑΚΑ: «Στην αρχή δεν είχαμε πίεση για να νικήσουμε, καθώς ο Παναθηναϊκός είναι εξαιρετική ομάδα, ειδικά στην έδρα της. Γι’ αυτό κιόλας είχαμε πολύ καλά ποσοστά. Αποκτήσαμε σταδιακά την πίστη για τη νίκη, γιατί μας έβγαινε το παιχνίδι. Πρέπει να έχουμε αυτή τη νοοτροπία νίκης σε κάθε παιχνίδι. Δεν πιστεύω ότι θα πάμε στα play offs, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα παλεύουμε για κάθε νίκη. Προσπαθούμε να παίξουμε ελεύθερα στην επίθεση και με ενέργεια στην άμυνα. Ίσως να μην είναι σημαντικό για την πρόκριση στα play offs, αλλά είναι κάτι που μας αρέσει να κάνουμε και το αγαπούν κι οι φίλαθλοί μας. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε».

Read previous post:
Περιοδεία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ημαθία

Το εργοστάσιο της Ελληνικής Εταιρίας Χάλυβος, στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, θα επισκεφθεί αύριο το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Close