Το να βλέπεις “και τις δύο πλευρές” ενός προβλήματος είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να δυσκολέψεις τη λύση του. Επειδή υπάρχουν πάντα περισσότερες από δύο πλευρές. Idries Shah, 1926-1996, Ινδοαφγανός συγγραφέας

Ρεκόρ με το… καλημέρα ο Οζιέ στο Μόντε Κάρλο

24 Ιανουαρίου, 2021

Ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής της WRC, Σεμπαστιάν Οζιέ, επικράτησε για όγδοη φορά στην καριέρα του στο Ράλι του Μόντε Κάρλο -που ήταν ο πρώτος αγώνας της χρονιάς- πετυχαίνοντας και σχετικό ρεκόρ. Ο Γάλλος οδηγός της Toyota, κυριάρχησε στο ιστορικό ράλι, που διεξήχθη για 89η (!) φορά στην νοτιοανατολική Γαλλία και άφησε πίσω του τον Μονεγάσκο, Σεμπάστιαν Λεμπ, ο οποίος έχει επικρατήσει στο Μόντε Κάρλο επτά φορές.

    Ο Οζιέ… έστειλε μήνυμα στους αντιπάλους του, κερδίζοντας τις οκτώ από τις 14 ειδικές διαδρομές του αγώνα, αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον Βρετανό «ομόσταυλο» του, Ελφιν Εβανς και στην τρίτη, τον Βέλγο, Τιερί Νεβίλ της Hyundai.

    «Είμαι πολύ χαρούμενος, το αυτοκίνητο ήταν υπέροχο, ήταν πραγματικά ευχαρίστηση. Είμαι σχεδόν δακρυσμένος, νομίζω ότι ήταν καλή απόφαση να αγωνισθώ για άλλη μια χρονιά», σχολίασε μετά τον αγώνα ο Οζιέ.
 

Γιώργος Διακογιάννης